Gretutee28 parašė:
Kauniečių norėjau paklausti-,,Gimimo liudijimą visdar metrikacijos skyriuje, tokiam pastate prie Kauno rotušės išduoda"?
Pacioje Rotuseje
Gretutee28 parašė:
Kauniečių norėjau paklausti-,,Gimimo liudijimą visdar metrikacijos skyriuje, tokiam pastate prie Kauno rotušės išduoda"?
Pacioje Rotuseje
Simona Z. parašė:
Del to,kad gali sukelt vaikui alergija.
Sako kad ir citrusiniai vaisiai gali kelti alergija vaikui. Su pirmu nieko negalejau padaryt ant kiek norejau apelsinu , visa nestuma maisais ryjau , jokiu alergiju.
Sunaus megtamiausias vaisius
As gal prie mitu priskirciau tuos ale alergijas
Simona Z. parašė:
Jie baisus alergenai del to,tad raso,kad reikia ju atsisakyti nestumo metu![]()
Aš turiu žiaurią patirtį būtent su žemės riešutais: kai man buvo 8m.jie man iššaukė tokią alergiją- tino kvėpavimo takai ir rankų pirštai iki tokio lygio,kad nei kiek sulenkti nėjo, tai greitoji išgelbėjo. Po to dar apie 6m.negalėjau labai daugelio produktų valgyti.
mamytte2 parašė:
aha sendien skaiciau, kad ribotas laikas lankymo, valiukiene mano daktare, sendien buvau ligonineje pas je ir 2 cm atsidarymas ir dabar jeigu nepagimdysiu iki 27 ve…
Mane po termino ligoninej Razmirskiene ziurejo, bet jos visko klaust reikia prasinet kitaip tik tonu paklausyt uzteko, tai pirmadeni susitarus nuvarem pas Valiukiene,sako galim laukt stebuklo iki treciadienio, bet nusprendem nelaukt ir skatint, tai prakirpo vandenis gavau skatinamuju, atlaikiau malonuma visa ir vistiek supjauste
mane kaip vakar paleido palatoje liko tik viena, bet ir ja zadejo siandien isleisti. Bet kol ejom i masina maciau vien dar atveze gimdyt.
iweta parašė:
O tai kazin ir vyrui galima tik per lankymo valandas ateiti?
O man snd terminas tai vaziuosiu su siuntimu i ligonine apziurai![]()
Siaip skaitosi niekam negalima, nes palatose daug guli, nesmagu kitom mamom maitint ir pan. Bet as pirma diena po operacijos pasiprasiau kad vyras butu, sakau ir taip sunku, tai sako bet tik nevisa diena. Tai jis ryte atejo iki pietu pabuvo ir paskui lankymo metu atejo. Siaip jei ten neilgam uzbegt tikrai galima, bet sake prie duru kur sedi truputi burbuliuoja
Vikuti parašė:
Mane po termino ligoninej Razmirskiene ziurejo, bet jos visko klaust reikia prasinet kitaip tik tonu paklausyt uzteko, tai pirmadeni susitarus nuvarem pas Valiukien…
o tai jus po termino buvot?
Simona Z. parašė:
Del to,kad gali sukelt vaikui alergija.
Valgyti galima viską- tiktai VIENETAIS, o ne kilogramais;) ir viskas turėtų būti OK;)
Ingeliukas parašė:
I dienos stacionara, sake patikrins ir isleidines, zodziu stebes kiekviena diena![]()
Nieko nereikia. Nebent vandens
pavalgyt gali i valgykla nueit.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai