saulučiukas parašė:
Valyt tai jo,bet ne miegui
O kas čia tokio jei ir miegui
? Ne vieną vaiką esu mačius miegant su merliuku, ir nematau tame nieko blogo
saulučiukas parašė:
Valyt tai jo,bet ne miegui
O kas čia tokio jei ir miegui
? Ne vieną vaiką esu mačius miegant su merliuku, ir nematau tame nieko blogo
AndželikaSakalauskienė parašė:
Mano mamukas sakė, kad kai buvau kūdikėlis visad užmigdavau įsikubusi į merliuką. Sakė, kad visad prieš užmiegant stengdavausi ką nors į rankytes pasiimtiBeje k…
Merliuku yra daugumoje vaikisku prekiu parduotuviu, bet beprotiskai brangu,kaip uz skiaute tokio menkavertes medziagos, siandien ciupinejau ir kainavo 1,72 EUR
Mama uzsienyje nupirko pakuote daug dailesniu merliuku (5vnt) uz pora svaru.
AndželikaSakalauskienė parašė:
Koks gražus daikčiukas. Jus pati daretės?
Pirktinis, su rankdarbiais nedraugauju stipriai... Bet gal dar ne velu
Virtualnaja parašė:
jei nepades galite ir pas mane uzsukti grindis isplauti![]()
o jus dar neskubate?
Gretutee28 parašė:
O kas čia tokio jei ir miegui? Ne vieną vaiką esu mačius miegant su merliuku, ir nematau tame nieko blogo
![]()
Na as nesuprantu,kam jie..esu macius ir as..bet prasmes nepagaunu,oblogo tai tikrai nieko. Man gal kiek nehigieniska,jei leliukas ant to paties atpila,,yra pavalomas ir ciupineja,miega su tuo paciu skudureliu
PatricijaMarija parašė:
Pirktinis, su rankdarbiais nedraugauju stipriai... Bet gal dar ne velu![]()
Tikrai ne velu,gal dar bus noro susidraugauti
PatricijaMarija parašė:
Mamytes ar dar pas ka gimdos kaklelis sutrumpejes ir atsiveres???
pas mane kaklelis prasiveres apie 2 cm ir minkstas, bet sake dar ilgokas apie 2,5 cm
antradieni tikrino, tai gal per sias dienas kazkas ir pakito, nes buna kad ir pilvo apacia vis pamaudzia ir strenas paskausta
rytoj termino diena, bet nieko nevyksta rimto tai panasu kad reikes dar luktelti stebuklelio savojo
sekamdieni eisim pasitikrinti pas daktara vel, gal pakrapstys ten ka kad issijudintu labiau veikla
Sveikinimai visoms jau susilaukusioms ir mazylius supuojancioms mamytems, ramiu nakteliu ir daug pienelio
kaip praejo gimdymai?
pjurgitukas parašė:
Taip darys cp 16d. Kaip keista kaip zinai. Aisku nebent kas anksciau nutiktu bet manau viskas bus ok.
O kaip tik mano termino diena
Atleiskit, kad klausiu, bet kodel jums CP paskirtas? Ar pati norėjote ir pavyko susitarti?
saulučiukas parašė:
Na as nesuprantu,kam jie..esu macius ir as..bet prasmes nepagaunu,oblogo tai tikrai nieko. Man gal kiek nehigieniska,jei leliukas ant to paties atpila,,yra pavaloma…
Na mes tai naudosim merliukus atpilimui, o jei norės į ką nors įsitverti prieš užmigdamas - turės tą migduką, jei žinoma norės imti ką nors ;)
Serveria parašė:
o jus dar neskubate?
as jau ziurejau 2017 metu kalendoriu, primeciau kada i darzeli , tai ne , as dar neskubu
galesiu paimti apie 10 dienu atostogu, tai kuo veliau gims , tuo daugiau dienu tures mano mazyte priprasti prie darzelio :)))))))))))) va kaip pas mane viskas sudetinga :)))))gerai , kad dar neziuriu kada isleistuves mokykloje :)))))))))))))))
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai