Saulele150 parašė:
KElintam jau nestume pasako lyti ?
Kaip kam
Dazniausiai pasako 18-30 savaite, bet buna ir tokiu atveju, kad nezinai iki giimo, nes vaikutis nesirodo.
Saulele150 parašė:
KElintam jau nestume pasako lyti ?
Kaip kam
Dazniausiai pasako 18-30 savaite, bet buna ir tokiu atveju, kad nezinai iki giimo, nes vaikutis nesirodo.
Ieva Kilč. parašė:
SveikosŠiandiena skauda dešinį šoną kai einu. Nesuprantu ką daryti ir važiuoti į ligoninę ar čia raumenys tempiasi?
![]()
Ir man skauda... vakar dar taip vos vos.. o šiandien, iš automobilio net negera išlipt. tai sėdžiu darbe net kelnėm prasegtom... skauda grynai šone pilvuko, įtariu, kad tie raumenys, kurie prasitampyt turi, tai tikiuosi, kad praeis... :/
Sveikutes,kaip jus jauciates? Kaip jusu nuotaikos? Pas mane biski kaip sakoma su galva negerai,labai liudna jau kelinta diena verkiu del nieku,nes galvoju kad as jau visiems atsibodo. Jau net geda vyrui sakyt kaip jauciuos,bijau jam ikyret. Jau ir taio vakar uzsidarius gulejau lovoj net vyro i kambari neisileidau snd tik ji pamaciau apsikabinau. Bet ir vel blogai jauciuos nenoriu visai nieko matyt. Ar kuriai nors vyksta tokios nesamones?
simpla parašė:
Sveikutes,kaip jus jauciates? Kaip jusu nuotaikos? Pas mane biski kaip sakoma su galva negerai,labai liudna jau kelinta diena verkiu del nieku,nes galvoju kad as ja…
Oj man su dukryte taip būdavo
nebijok vyro, as manau supras. Maniskis mane grauduliuku vadindavo, bet visada palaikydavo
ateidavo apsikabindavo paguosdavo kad viskas bus gerai.
simpla parašė:
Tai kad as su juo irgi negraziai elgiuos prasau jo per daug demesio sau,o paskuj prasau mane viena palikt,nors noriu kad butu sale oi nzn kada bus viskas normaliai …
Man irgi lygiai taip pat verkiu nezinau ko noriu veliau pykstu .. o galiausiai ant galo tenka atsiprasyti nes pradedu oziukus rodyt ...
Saulele150 parašė:
Man irgi lygiai taip pat verkiu nezinau ko noriu veliau pykstu .. o galiausiai ant galo tenka atsiprasyti nes pradedu oziukus rodyt ...
Man jau bloga nuo tokios savyjautos. Sako kas tau daros,sakau kad as pati nezinau. Akk kad greiciau visa tai praeitu. O kiek tu jau savaiciu Saulele150?
Sveikos, siandien buvau echo, tai maziukas auga, viskas kaipir gerai jam, tik va gimda susitraukusi tai gulima rezima savaitgaliui gavau ir sake jei skausmeliai ( pamaudimai pilvelio sonuose) nepraeis pirmadieni i ligonine guldys...tai jei skausmelius kokius jauciat, saugokit save ir mazylius, pagulekit, nekelkit ranku i virsu. Ujjj tikiuosi viskas bus gerai mums...☺
akatiaw parašė:
Sveikos, siandien buvau echo, tai maziukas auga, viskas kaipir gerai jam, tik va gimda susitraukusi tai gulima rezima savaitgaliui gavau ir sake jei skausmeliai ( p…
Viskas bus gerai. Man irgi jau didysis skanas pirmadieni,labai laukiam pamatyt musiu leliuka(yte) kaip laikos.
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai