Moni8 parašė:
Mano paskutines mm taip pat vasario 4, o terminas lapkricio 7
mano paskutine menesiniu diena buvo vasario 4d bet terminas lapkricio 12d
Moni8 parašė:
Mano paskutines mm taip pat vasario 4, o terminas lapkricio 7
mano paskutine menesiniu diena buvo vasario 4d bet terminas lapkricio 12d
lauretaa parašė:
Lab idomu.mano men nebuvo reguliarios .bet zinau.kad pastojau vasario 14 d.reiskia gimdyt lapkric 7 d
Atimti 3 mėnesius ir pridėti 7 dienas nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos
Princese Lina parašė:
Aš taip rankdarbiaujudabar dar baiginėju numegzt žaisliuką miegojimui, dar vieną lėlę reikia pabaigt kažkaip iki savaitgalio, karuselę muzikinę, o tada jau imsi…
O kokie groziai!
o tas maziukas meskiukas isvis superinis,toks mielas! Gerai kurios moka megzti
Prisilietus_isnykstanti parašė:
Turejau ta dziaugsma su pirmu ir dabar turiu. Nestumo metu nekazka padarysi, man ir kol maitinau zvakuciu neleiso naudot. Dabar vel turiu.
Po gimdymo pasidarė blogiau?
Viktorija_M parašė:
Merginos, atsiprašau už tokį klasimą, ar kas turi problemų su hemorojų?
vakar džiaugsmas išlindo ant neštumo pabaigos..
Aš irgi turiu šią bėdą. Dabar be mikrolax net į tualetą negaliu nueiti...labai vargina šis dalykas.
zuikutia223 parašė:
Aš irgi turiu šią bėdą. Dabar be mikrolax net į tualetą negaliu nueiti...labai vargina šis dalykas.
O pas Jus yra išlindęs mazgelis?
vilmmaite1 parašė:
tavo gimtadienis spalio 10? mano irgi![]()
taaaip , 10
lauretaa parašė:
Lab idomu.mano men nebuvo reguliarios .bet zinau.kad pastojau vasario 14 d.reiskia gimdyt lapkric 7 d
Taip
Taip pat remtis turėtų ginekologai ir ankstyvu ultragarso tyrimu.Nes visų pirma skaičiuoja pagal mėnesines, bet jos reguliarios turi būti, antroje vietoje būna ultragarsinio tyrimo duomenys, na ir trečioje vietoje pastojimo data, jeigu yra žinoma. Jeigu tarp mėnesinių ir ankstyvo ultragarso tyrimo skirtumas didesnis nei 2 savaites, remiasi ultragarsu
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai