viktorija.pavlovic parašė:
Tiesa ka nusprendet su gine?lelius taip ir sedi?
Vis dar sedi, gavau siuntima ir treciadieni vaziuosiu i ligonine ir ten spres ar iskart guldys ar tiesiog data pasakys kada atvaziuot.
viktorija.pavlovic parašė:
Tiesa ka nusprendet su gine?lelius taip ir sedi?
Vis dar sedi, gavau siuntima ir treciadieni vaziuosiu i ligonine ir ten spres ar iskart guldys ar tiesiog data pasakys kada atvaziuot.
Vasarosdangus parašė:
Sveikos, žiūriu jau nemažai vaikučių išsirito, tai sveikinu visas mamytes![]()
![]()
Aga ir man toks karštis -prakaitas jau apie savaitę naktimis muša. Pabundu ir nuo užgulusios nosies, nors slogos nėra. O dar antra diena pykinimas užeina, trunka apie 1-3 val. Gal ir kitoms taip būna?
Vasarosdangus parašė:
Sveikos, žiūriu jau nemažai vaikučių išsirito, tai sveikinu visas mamytes![]()
![]()
Man taip buvo. Šiaip iki nėštumo visada man šalta būdavo, o va nėštumo pabaigoje pildavo naktim prakaitas, šlapia atsikeldavau, matydavos, kad marškinėliai šlapi. Vieną naktį labai prakaitavau, supratau nuo ko, nes sūriai pavalgiau dieną. Man buvo blogai su inkstais. Viename jau didelė stazė, leliukas buvo užspaudęs, o kitame prsidėjusi stazė. Labai dažnai troškino ir dieną, ir naktį. Dar lūpos visada išdžiūvusios būdavo. Patarčiau paprašyti gydytojo, kad echoskopuotų inkstus, man visai netyčiom tiriant vaikutį dėl vandenų sumąstė mano inkstus pažiūrėti ir rado problemą
padauzaaa2 parašė:
Turiu toki klausimą ką desites užkandžių kad palatoje turėti tarkim jei netyčia naktį pagimdytų ir būtum alkana kaip žvėrisir ar desites elektrinį arbatinį?…
tikrai arbatinio nesidesiu
Isidesiu vandens maza buteliuka i gimdykla, o i palata - kokybisko juodo sokolado energijai ir truputi ivairiu riesutu. Po gimdymo manau tikrai sulauksiu ligonines maisto, ekstra atveju vyras sake subegios ko tik reikes
ToJo parašė:
Mano vyras irgi pergyvena labai, kaip ten viskas busJam tikrai stresas. Nors manim tiki ir sako, kad puikiai susitvarkysiu
Jaučiu jo palaikymą, nieko daugiau…
As tai pat vairuoju pati,aisku i tolimas keliones labai jau nesileidziu,va teta prase vakar kad i kapus nuvesciau o ten i viena gala apie 60km,tai sakiau nea,nes jau man per toli kratytis,tai vyras veze,bet taip tai pas daktarus ar po miesta kur reikia tai pati vazineju,nejauciu jokio diskonforto ar ko,tik kai vaziuoju tai leliukas duodasi kaip paseles visda,matyt patinka vazinet,ypac kai mama vairuoja :)) muzika pasileidziu ir ir klubus pajudinu ir padainuoju :DD
fayda parašė:
kokios jus visos drasuoles, pasirododeja as nesu tokia drasi, mane kaip "ponia" turi vezioti
![]()
Aš jei norėčiau būt "ponia", tai sėdėčiau namie
Tai man ne visada tinka...
lapkritukes parašė:
Na del maisto netikiu,kad gali noretis valgio.As nepatyrusi-neteiskite ;) bet po tokio nuovargio argi norisi valgyti?![]()
Nežinia kiek laiko būsi nevalgius, manau, kad tikrai pagalvosi apie maistą, jei būsi parą prasikamavus..
Aš irgi nepatyrus, tiesiog mintis tokia..
20 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai