Neeeringa parašė:
As taip pat planavau gimdyt Marijampoleje,nes ten gyvena vyro tevai ir jei negautume seimynines palatos tai butu arciau jam ligonine,bet dabar labiau linkstu link K…
O kodel link kauno?
Neeeringa parašė:
As taip pat planavau gimdyt Marijampoleje,nes ten gyvena vyro tevai ir jei negautume seimynines palatos tai butu arciau jam ligonine,bet dabar labiau linkstu link K…
O kodel link kauno?
Radvilė24 parašė:
Va kaip fainagaila kad jusu terminas siek tiek veliau negu mano..as papasakosiu ten kaip kas bus
jeigu anksciau jusu neuzsimamys gimt
gal dar daugiau cia m…
Buvau pries savaite ligoninej nes eme streptokoko tyrima,tai maciau kad ten remontai,akuserijos skyriuje,tai idomu kiek ten dabar gimdyklu yra ir kiek palatu,is tikro nelabai noreciau i ta kauna vaziuot gimdyt
nes pirma pries 5metus gimdziau marijampoleje tai man patiko labai ten ir personalas ir gimdyklos jaukios,naujos
Neeeringa parašė:
Marijampolej kolkas seimyniniu palatu nera..yra tik pora 4 vietu nes vyksta remontai skyriaus kuris bus baiktas tik vasara :)as ir meciausi tarp kauno ir marijampoles..bet manau tikrai liksiu cia, nes cia namai cia viskas vietoj ir patogu
kinderiuke.258 parašė:
Buvau pries savaite ligoninej nes eme streptokoko tyrima,tai maciau kad ten remontai,akuserijos skyriuje,tai idomu kiek ten dabar gimdyklu yra ir kiek palatu,is tik…
O gimdyti tai kazi ar as istempsiu iki savo termino,nes jau daznai skausmai uzeina,siandien daktare sake gerai kad skauda,sake reiskiasi jau ruosiasi :))
Radvilė24 parašė:
Marijampolej kolkas seimyniniu palatu nera..yra tik pora 4 vietu nes vyksta remontai skyriaus kuris bus baiktas tik vasara :)as ir meciausi tarp kauno ir marijampol…
As kadangi ir taip neplanavau imti seimynines,tai man tiks jai turesiu ir kambariokiu
kinderiuke.258 parašė:
Buvau pries savaite ligoninej nes eme streptokoko tyrima,tai maciau kad ten remontai,akuserijos skyriuje,tai idomu kiek ten dabar gimdyklu yra ir kiek palatu,is tik…
As buvau pirmadieny eme tyrima del streprokoko, pirmadieny skambinsiu del atsakymo :)palatose pati dar nebuvus bet akuserinis ir gimdykla tikrai jaukus ir nauji
ir personalas kiek pati lankiausi tikrai malonus yra:)del to ir cia pasiliksiu
Noreciau gimdyt mazylio gimdymo namuose,prisiskaiciau komentaru ir man atrodo ten gana jauku.Nuo mano namu iki marijampoles ir iki kauno praktiskai tas pats atstumas.Na bet dar as turiu laiko apsispresti,nes terminas tik lapkricio gale
Dabar atrodo vienaip o kai viskas prasides tai gal ir i ta pacia marijampole keliausiu
Radvilė24 parašė:
Faktas geriau kad viskas savaime prasidetu bet ne visom ta dievo dovanaas pati tikrai pernesiosiu man jokiu skausmu nera, jokiu paruosiamuju ir joks kamstis nei…
Man gimdyt 8d. Bet kazkodel irgi jauciu kad gausis veliau nes nei man pilveli skauda nei kamstis iseidineja nieko
toks jausmas kad jinai visai nenori islyst is pilvelio
bet pas gine 4d tai paziuresim ka pasakys
Neeeringa parašė:
Hm gaila tada ,kad nera seimyniniuman pirmas nestumas ir noreciau ,kad vyras butu salia visa laika,nes ipratus ,kad jis 24 val .per para yra su manim
![]()
Man taip pat pirmas :)viskas nauja:)vyras bus salia kaip gimdysi o po to butai kitu mamyciu draugijoj
man tai ir nereikia tu seimyniniu palatu ir vyras ramiau pailses namuose
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai