alicija20 parašė:
Pas mane ir neziurejo niekad,ryt einu bus matyt kaip kas..
Man kol kas irgi nieks neziurejo. O kam? Atsidarys,prasides saremiai td uzteks prisiziures. Kiek pamenu gal tik nuo 39-40 sav su ankstesniais ziurejo...
alicija20 parašė:
Pas mane ir neziurejo niekad,ryt einu bus matyt kaip kas..
Man kol kas irgi nieks neziurejo. O kam? Atsidarys,prasides saremiai td uzteks prisiziures. Kiek pamenu gal tik nuo 39-40 sav su ankstesniais ziurejo...
De.Indre parašė:
https://www.google.lt/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CBYQFjADahUKEwiDhp3Gr-jIAhXEJQ8KHbTXBHc&url=https%3A%2F%2Fwww.facebo…
Oi priblioviau ziuredama
tikrai grazu-tikiuosi ir man taip bus :)))
lapkritukes parašė:
Oi priblioviau ziuredamatikrai grazu-tikiuosi ir man taip bus :)))
As irgi apsiasarojus ziurejau :))
kipriuke parašė:
Na ka mergaites aciu visoms uz sveikinimus,bei pati sveikinu visas pagimdziusias po manes.O mes dar vis ligonineje,o taip noriu namo![]()
Kodel tiek ilgai? Kaip sunelis, jau isitikinai kad berniukas gime kaip vyro reakcija? ;)
saulute79 parašė:
Tai jei 39-40 sav ziuredavo tai manau pats metas jau butu
ne 20 sav man jau juk
o kam ziuret tai gines geriau zino,del manes tai gali ir neziureti
Oi vyras euforijoj,kur cia neisitikinsi kai kasdiena kiausiukus plauti reikia.Tai del sunelio ir gulim vakar apriko gelta tai 7 val.ateme i fototerapija,tad po jos turim dar para praguleti stebejimui,ryt laukia ekoskopas galvytes ir pilvuko,na ir jai viskas gerai ryt tikimes vaziuot namo.Jai dar neieskos kokiu kabliuku.
Daisy24 parašė:
Nu matot, kiek žmonių tiek nuomoniųYra kas nenori, yra kas bijo, yra kam sveikata neleidžia, daug niuansu teko girdėt, kiekviena pora pasirenka kaip jiems yra p…
Dar karta kartoju as ne apie - nenoriu,negaliu,neleido ir panasiais asmenines nuostatas. As klausiu is kur istrauke fakta,kad PASKUTINI MENESI NEREKOMENDUOJAMA? Kodel nerekomenduojama? Kaip ir kuo tai kenkia? Gal as kazka praleidau sviesdamasi? O gydytojai patare,ne todel,kad iskrapstyt anksciau (beje,kaip matot iki siol tai nesuveike), o todel, kad tai niekam nekenkiantis budas padeti paciai sau ir isvengti skatinimo - mano tokia fiziologija,kad kaklelis be pagalbos nejuda ir jei reikia rinktis seksa ar kaklelio masaza, as asmeniskai mieliau rinksiuos seksa
chikone parašė:
Pas mus panasiai. I nestumo pabaiga vis reciau. Lindau su panasiais klausimais,nes paciai tai norejosi gana stipriai nuo kokio 5men,o jis sako,kad tiesiog bijo,trik…
Viskas ok,jei ligonineje atsiduri tik prasidejus reguliariems saremiams ir speja sulasint penicilino lasine.
Sveikos,man eina 41sav jau. Priaugau30kg...... jokių pojučių,kad gimdysiu.. ginė tokia durnė nieko nežiūri,net atsakymo iš echo nesirūpina paimt,nes 4sav dar neša jai... spalio 9 po echo sakė virš38sav jau... o atsakymas dar neparėjo pas mano gine...buvau 28dieną Tai dar parašė vizitą kitą lapkr.4...o terminas tipo lapkr. 1 d... o kaip čia yra net pati nebesuprantu. Toks jausmas,kad niekam nerūpi kaip yra su manim... atrodo,kad niekad nepagimdysiu....
būsimoji mamytee parašė:
Sveikos,man eina 41sav jau. Priaugau30kg...... jokių pojučių,kad gimdysiu.. ginė tokia durnė nieko nežiūri,net atsakymo iš echo nesirūpina paimt,nes 4sav dar neša j…
Aš tai privačiai nueiciau pas kitą..
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai