Linuke parašė:
nu jokiu kol kas nei tepliojimu nieko nera, skaudet kazkaipapacia tai labaiua skauda tai praeina tai sona duria nuzodziu, manau preis visa tai kas gine nueisiu. man…
man ir taip buna bet neimu i galva
Linuke parašė:
nu jokiu kol kas nei tepliojimu nieko nera, skaudet kazkaipapacia tai labaiua skauda tai praeina tai sona duria nuzodziu, manau preis visa tai kas gine nueisiu. man…
man ir taip buna bet neimu i galva
Oi pas mane cia su HCG sunkus atvejis, nes as ne LT ir cia kitokia tvarka
as pimadieni pridaviau 10DPO krauja tai atsakyma gavau tik treciadieni
o vakar priduota krauja suzinosiu tik pirmadieni, nes siandien klinika nedirba, tik pirmadieni atsidarys
tai visa savaitgali nezinioje dar busiu
Sekmadieni dar karta elektronini testuka bandysiu pasidaryt
Deimanteja parašė:
Oi pas mane cia su HCG sunkus atvejis, nes as ne LT ir cia kitokia tvarkaas pimadieni pridaviau 10DPO krauja tai atsakyma gavau tik treciadieni
o vakar pridu…
vajei kaip ilgai laukti
Eleonore parašė:
vajei kaip ilgai laukti![]()
![]()
![]()
Taip, kantrybes cia daug reikia
Deimanteja parašė:
Simonsita as is vidurio NorvegijosMøre og Romsdal skaitosi, o tu is kurio galo?
![]()
As is Fredrikstad , visai salia Svedojos sienos ;) kada eisi pas gydytoja cia ?
Mano pozymai ,tik krutines jautrumas ir lengvas pykinimas ;)
As jau buvau pas gydytoja pirmadieni
Kai tik pamaciau teigiamus nestumo testus savaitgali, tada nuejau kad padarytu man HCG, tai daktaras paklause tik kaip jauciuosi ir pirmadieni bei ketvirtadieni turejau priduoti krauja, kaip rasiau mano HCG buvo 114, o antro HCG dar nezinau, antras susitikimas su daktaru bus pirmadieni tada daugiau zinosiu, siaip kiek domejausi cia be 12 savaiciu nieko jie nedaro
Tad reikes daug kantrybes... Manes nei nepykina, nei krutine baisiai jautri, tokia pati kaip ir pries mmm budavo visada
Deimanteja parašė:
As jau buvau pas gydytoja pirmadieniKai tik pamaciau teigiamus nestumo testus savaitgali, tada nuejau kad padarytu man HCG, tai daktaras paklause tik kaip jauci…
Jo ,jo jie cia neskuba labai ,as balandi skrisiu namo tai apsilakysiu pas gine ;) na ir as dar nesijauciu labai nescia
Solvytė Kvin parašė:
Bega mano zirniukas turbut![]()
![]()
nelabai suprantu
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai