irmusiukas28 parašė:
As norejau palkausti ar yra cia tokiu kuriom placenta isitaisius zemai?
man sake zemokai yra
irmusiukas28 parašė:
As norejau palkausti ar yra cia tokiu kuriom placenta isitaisius zemai?
man sake zemokai yra
Ateinantis stebuklas parašė:
man sake zemokai yra
Mano irgi žemai, bet dabar jau 3 savaitės jokių kraujavimų nebuvo, tai bent tiek gerai... ramiau... gal jau bus kiek pakilusi, tikiuosi. Pirmadienį pas gydytoją ir gal pasakys ką gero.
alicija20 parašė:
vis dar nejauciu judesiu... Jau kazkaip neramu darosi... Ir seip labai irzli, pikta, pavargstu darbe, vos ne depresija kazkokia uzpuolus
![]()
as pradzioje irgi pikta buvau sakias viskar nervuodavo ipatingai vaikai erzindavo atrododidavo speceliai ant nervu groja,as cia net ant vieno pagyvenusio zmogaus uzsipuoliau jog aiskins man kaip su savo vaikais sneket vaikas man vos po masinos ratais nepakliuvo o jis prisilakias aiskina kad negalima ant vaiko balso kelt,apibariau vaika kad bentjau nelakstytu per kelia manes palauktu jai jau i sonus neziuri,zodziu nervuota ir buvau db tai apsiraminau ,buna nebent vyras kai nusisneka tada ir isveda
alicija20 parašė:
vis dar nejauciu judesiu... Jau kazkaip neramu darosi... Ir seip labai irzli, pikta, pavargstu darbe, vos ne depresija kazkokia uzpuolus
![]()
Nieko pajusi.man atrode kad jau jauciu bet dabar jau vel nieko nejauciu tai ir kazkaip neramu. Bet manau kad greitai turetu maziukai pasireiksti kiek tas mamas gali kankinti:))
alicija20 parašė:
![]()
Nejaučiu ir aš. Pabundu ryte, rankos automatiškai ant pilvo - jis tiks kietas, tvirtas, bet ramus
Vyras sakė nepanikuot, jis ramaus charakterio, miegalius
Pas gydytoja 22 sav, tikiuosi viskas jam ten gerai
dgintare parašė:
Nieko pajusi.man atrode kad jau jauciu bet dabar jau vel nieko nejauciu tai ir kazkaip neramu. Bet manau kad greitai turetu maziukai pasireiksti kiek tas mamas gali…
galetu jau parodyti, koki zenkla nes ir vyras sako greiciau ta 20d, nes apie 20d pas dsktare reikia
ToJo parašė:
Nejaučiu ir aš. Pabundu ryte, rankos automatiškai ant pilvo - jis tiks kietas, tvirtas, bet ramusVyras sakė nepanikuot, jis ramaus charakterio, miegalius :p…
mano pilvukas ir kietas. bet jokiu zenklu is leliaus puses, o dar kai oaskaiciau, kad kitos nuo 15-16sav jaust prasejo, tai visai nervas paeme, visokiu nesamoniu prisigalvojau...
alicija20 parašė:
mano pilvukas ir kietas. bet jokiu zenklu is leliaus puses, o dar kai oaskaiciau, kad kitos nuo 15-16sav jaust prasejo, tai visai nervas paeme, visokiu nesamoniu pr…
As ir dar nejauciu nors trecias leliukas,tipo turetu buti anksciau,bet tupi sau ramiai ir tiek.O del tu ankstuvu judesiu neva kur kitos raso,kas jaucia tai klausiau pas daktare tai sake tikrai ten jos nieko nejaucia,tesiog pilvo garsai ir tiek.Nes tikrieji nuo 19-20 savaites prasideda.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai