Zivile001 parašė:
Ir man tas pats, tiek vakarais tiek rytais tas pats. Šiandien pabandžiau pasidaryti karsto vandens su imbieru, tai truputi padėjo.
O rugstys kyla?nes net vandeni rugstu isvemiu
Zivile001 parašė:
Ir man tas pats, tiek vakarais tiek rytais tas pats. Šiandien pabandžiau pasidaryti karsto vandens su imbieru, tai truputi padėjo.
O rugstys kyla?nes net vandeni rugstu isvemiu
Jurgita86 parašė:
Man sake truputi buvo placenta atsisluoksniavusi tai iskart pradejo tepti rudai, mausti pilva, kai tik pradejau gert duphastona po keliu dienu viskas baigesi. Praej…
As vartoju Utrogest, nuo jo man niekada netepliojo. Pries pastodama vartojau po 10 dienu kas menesi, o dabar jau kasdien. Tik man jis taip nervu sistema veikia. Kai vartojau tris, galedavau sedet ir verkt, pamazinus iki dvieju biski geriau. Isgerus vakare 2, budavau po kokio pusvalandzio kaip raminanciu isgerus, o paskui matyt sumazedavo jo kraujy ar kas, tai ziauru.Laukiu kada jau bus galima ji nutraukt.
O tepliojimai man baigdavosi persileidimu, tai as ju paniskai bijau. Tik tuomet nevartojau progesterono.
editukeee parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytesas taip pat jungiuosi i rugpjutinuku grupe
jau laukiu nesulaukiu, kada zinosim vaikiuko lyti
Taip pat norejau pak…
Man padeda visada lengvas uzvalgymas.
amber2014 parašė:
O rugstys kyla?nes net vandeni rugstu isvemiu![]()
Kyla ir rūgštis bet ne kasdien. Bet irgi nerandu išeities kaip sau padeti, vakarai taip pykina kad net baisu pajudėti.
"Moterims, nėštumo metu, rekomenduojama gerti gėrimus su imbieru, tai padės išvengti ar sumažinti rytinį pykinimą" šiandien radau sveika.lt pabandžiau ir lyg lengviau ryte buvo, bandysiu dar vakare atsigerti žiūrėsiu kaip cia bus.
Jurgita86 parašė:
Man sake truputi buvo placenta atsisluoksniavusi tai iskart pradejo tepti rudai, mausti pilva, kai tik pradejau gert duphastona po keliu dienu viskas baigesi. Praej…
Man pilva irgi labai pucia...
1-Mylimukė parašė:
Sveikutė, pagrindinis pasikeitimas tai jautrios ir padidėjusios krūtys, net prisiliesti baisuDar žinoma silpnumas, pietų miegas, kas anksčiau man visiškai nebū…
mano kaip ir normalus, tik kvapams jautri, fiu fiu nepykina...kaip ir sakai atsirado silpnumas, miegot galeciau visa para
pas mane sparciai auga svoris ir tuo paciu krutys-jautrios. po pirmos paneles kadangi i tualeta ir taip dazniau eidavau, tai daba truputi dazniau, nors atrodo ne laikas butu. ryt vaziuoju tyrimus pasidaryt kas susije su vaikeliu ir manimi. o penktadieni jau pagaliau pamatysiu per ekoskopa
dar be to rugstingumas kamuoja, tai patare kad kefyras padeda, tai bandau vakarais...truputi geriau
Jurgita86 parašė:
O kiek tau yra laiko, pas mane irgi yra atsisluoksniavima, pamaudena papilve, yra isskyru bet baltu, bent jau man sake kad tai gresiantis...
lawrencijus parašė:
O kiek tau yra laiko, pas mane irgi yra atsisluoksniavima, pamaudena papilve, yra isskyru bet baltu, bent jau man sake kad tai gresiantis...
9 sav 2 d. Ginius sake, kad jis asmeniskai neivardintu, kaip gresiancio, bet tipo mediciniskai turi irasyt kaip gresianti. Sake atsisluoksniave vos vos, bet lialius vystosi gerai,sparciai auga, tai net nezinau...
Kai pradejo tepliot buvo 7ienis, nuvaziavom i antakalni, tai daktare, kas ir kaip Ziurejo atsisluoksniavimo nemate tada (mano ginius po 5 dienu kai nuejau pamate, gal tik tada ir pasimate...) ir ji buvo pries vidokius vaistus kaip duphaston, sako jei organizmas atmeta vadinasi silpnas vaisius tipo naturali gamtos atranka ir nieko cia nepadarysi
anot jos nestumas turi buti sklandu be tepliojimu ir pan. Zdz tiek prisinervavau baisu... Tos nuomones kai taip skiriasi daktaru...
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai