Lūšiukė parašė:
Bent mano tikrai ne Janinanors apgavo mazoji, nesiruosiau per jonines gimdyti
Mano irgi apgavo, visa savaite anksciau pasirode
Lūšiukė parašė:
Bent mano tikrai ne Janinanors apgavo mazoji, nesiruosiau per jonines gimdyti
Mano irgi apgavo, visa savaite anksciau pasirode
simuteprokop parašė:
Mano irgi apgavo, visa savaite anksciau pasirode![]()
O mano pernesiota, bet taip gerai jauciausi. Broliene is vakaro dar parase, negi Janina turesim. As pabudus apie 5ryto, parasiau jai, kad be sansu
tik po keliu minuciu kai uzejo, kad 9:09 gimus buvo
Galvojam svesti. Bet manau anyta labiau uz mane galvoja.. As kazkaip masciau pasikviesti savo artimuosius su vaikais, bet ji kaip visada. Reikia visus ju artimuosius kviesti. Apie 15 suaugusiuju...
Tai koks cia vaiko gimtadienis.. Jau ir torta ji planuoja uzsakinet, nu zodziu.
Rebek4 parašė:
Galvojam svesti. Bet manau anyta labiau uz mane galvoja.. As kazkaip masciau pasikviesti savo artimuosius su vaikais, bet ji kaip visada. Reikia visus ju artimuosiu…
Man baisiausia kai i tokiu mazyliu gimtadeinius suvaziuoja visi gimines, prisigeria ir slaistosi po sventes vieta.... kazkokia nesamone... as planuoju kad kiek tai bus imanomakuo ilgiau per vaiku gimtadienius JOKIO alkocholio. Su visais susest prie butelio galima ir ne per vaiko svente.
bonita_s parašė:
As irgi vonele naudojudb kai jau ramiai nebesedi tai padedu ant zemes ir viena koja stoviu vonelej, sedi ziuri patenkinta kaip mama galva plaunasi arba dantis va…
Akmenukas parašė:
Ne, tiesiog bandau suprasti, kam alergijanoriu pora dienu valgyti vien salotas ir mesa, o situ produktu vaikui duoti negaliu.
Mums buvo panasiai.. Kol maitinau mp vaika labai bere, maista labai priziurejau ir vistiek berdavo.. Pradejom valgyti normalu maista, vel ziuriu isveria ir isberia... Niekaip negalejau suprast nuo kokiu produktu, labai daug ko nedaviau, nes maniau, kad nuo maisto. Nuveziau vaika pas alergologus i santariskes, padare tyrimus - niekam nealergiskas.. Panaudojau biodermos kremuka atopinei odai - zinokit padare stebuklus... Oda grazi, susitvarke, o ir produktus dabar ragaujam be baimes ?
kojote1 parašė:
Mums buvo panasiai.. Kol maitinau mp vaika labai bere, maista labai priziurejau ir vistiek berdavo.. Pradejom valgyti normalu maista, vel ziuriu isveria ir isberia.…
Koki kremuka gal galit imest?
Lūšiukė parašė:
Todel, kad vaikai iki 18men turetu miegoti leliukiskoj lovoj. Gaminyojas apsidraudzia, kad jei maziukas iskris is lovos, neapkaltintu, kad nesaugi apsaugole. O ji t…
aisku;)
Dani39 parašė:
18 men.vaikas pats gali jau islipt is lovos,mazesnis kaip musu dabar amziaus gali isikabine drasiai persiverst per ta apsauga.Bet jei tik miegojimui tai tikrai gera…
aciu;)
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai