Eloreta parašė:
Tai kad mes dar nei vieno neturime ir uzsirasem pirmadieniui pas odontologa bet registaturoi nustebo kad noriu eit...
Na jei kartais apsilankysit papasakokt ispudzius
Eloreta parašė:
Tai kad mes dar nei vieno neturime ir uzsirasem pirmadieniui pas odontologa bet registaturoi nustebo kad noriu eit...
Na jei kartais apsilankysit papasakokt ispudzius
Kornelija.D parašė:
Na jei kartais apsilankysit papasakokt ispudzius![]()
Butinai papasakosiu, tik keista kad vieni palaiko sako gerai butu kad nueitumet o kiti sako kad bereikalingai tik nezinau...
Akmenukas parašė:
Mamytes, kurios maitinat mp. Jusu maziukai nesikandziojakai maitinat? As kartais sukandus dantis maitinu, nes mano ponulis taip stipriai suspaudzia kruti dantukais,…
Akmenukas parašė:
Mamytes, kurios maitinat mp. Jusu maziukai nesikandziojakai maitinat? As kartais sukandus dantis maitinu, nes mano ponulis taip stipriai suspaudzia kruti dantukais,…
Mano pradejus kandziotis.bet kelis kart pabariau IR lygir geriau. Kantrybes reikia.
Eloreta parašė:
Sveikos mamytes ka jus manot ar verta eiti su kudikiu pas odontologa pirmai apziurai dabar?
Ketinu jau uzregistruoti. Pirmas vizitasiki metuku turi buti.
Lūšiukė parašė:
Mano pradejus kandziotis.bet kelis kart pabariau IR lygir geriau. Kantrybes reikia.
Pirma karta girdziu
jeigu ne forumas, tai turbut daug ko net nepagalvociau. Internete daug skirtingos informacijos. Nu tai reikes registruotis
bus keista su tokiu mazium pas odontologa lankytis.
Lūšiukė parašė:
Aisku tai mes apsilankysim anksciau bes dar dantuku nesulaukem
tai idomu ar dabar gerai viskas vystosi
Nuomone parašė:
Mamos, ar miego metu Jusu mazyliai prakaituoja? Mano pradejo po galvyte buti slapia. Kokia 21 val uzmiega, 22 paciupineju ir slapia.
Na neprakaituoja
Gal vit. D nenormoj. Tyrima pasidarykit, jeigu tai kiekviena vakara kartojasi ;)
dom. parašė:
Na neprakaituojaGal vit. D nenormoj. Tyrima pasidarykit, jeigu tai kiekviena vakara kartojasi ;)
Dienos metu kai ant pilvo sliauzia, stengiasi, tai irgi suprakaituoja galvyte.
Vit D daremes du kartus, paskutini karta pries 1,5 men. Manot verta dar kartoti?
Nuomone parašė:
Dienos metu kai ant pilvo sliauzia, stengiasi, tai irgi suprakaituoja galvyte.
Vit D daremes du kartus, paskutini karta pries 1,5 men. Manot verta dar kartoti?
Hmm, tada nezinau
gal kitos mamytes ka patars
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
nauja pradžia, naujas šansas