ppanele6 parašė:
16.![]()
![]()
Xi xi, kai būsi mano metų - tavo vaikui bus 11, jėga :)!
ppanele6 parašė:
16.![]()
![]()
Xi xi, kai būsi mano metų - tavo vaikui bus 11, jėga :)!
vakaruose parašė:
Merginos,cia kada jau diskutavot, bet neuzfiksavau, nes tada nebuvo aktualu. Kaio kovojat su temperatura ir persalimu? Siam temperatura 37,5...
Su tokia dar nekovočiau.
Jei daugiau kiek pakils, tada lieka vienas vaistas - paracetamolis arba ibuprofenas.
Sveikatos Jums.
ppanele6 parašė:
16.![]()
![]()
Sveika prisijungusi. Labai gražus tavo pilvukas.
eratte parašė:
Kokias sukytes su sepeciu geriau pirkti leliukui? Ar ju tikrai jau reiks nuo pat pradziu, ar galima sita rinkinuka nusipirkti vaikuciui jau gimus?![]()
Nereikalingos sukos, retai su ilgais plaukais gimsta, o ir jie svelnuciai, nesivelia.
Sukos reikalingos apie 3 men, kai luobele uzsideda, suminkstinus ja nusukuoti.
vakaruose parašė:
Merginos,cia kada jau diskutavot, bet neuzfiksavau, nes tada nebuvo aktualu. Kaio kovojat su temperatura ir persalimu? Siam temperatura 37,5...
Sia ziema dar nesirgau, bet siulyciau vitamina c ir termusa arbatos pasidaryt ir kas valanda po puodeli isgert. ( kodel termusa- nes pamirsi gert, kol pasidarysi, kol praaus...) Kad " issiplaut" bacilas.
Diidi parašė:
Nereikalingos sukos, retai su ilgais plaukais gimsta, o ir jie svelnuciai, nesivelia.
oj, musu lelius jau dabar ilgaplaukis, o dar iki gimimo kiek uzaugs tai....
ir pirma mano gime ilgais plaukais, ir visu pazistamu ir giminaiciu ilgaplaukiai vaikiukai, jums atvirksciai pasitaike ko gero
Diidi parašė:
Sukos tai nereikalingos,bet tas sepetukas reikalingas ,jei su juo ismaudzius pasukuoji nesusiformuoja jokios luobeles
vandene 178 parašė:
Sukos tai nereikalingos,bet tas sepetukas reikalingas ,jei su juo ismaudzius pasukuoji nesusiformuoja jokios luobeles
Neteko girdeti, kad sukavimas sepeciu padetu nuo lobeles atsiradimo.
Didesne ar mazesne luobele buna pas visus vaikus, paprastai nuo 1-11 men atsiranda. Nes tai susije su hormonais.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai