Vėtrūnė parašė:
Mamos, ar buvote Avent žindymo mokymuose: www.avent.limedika.lt/nesciuju-kursai
As zadu eiti
Vėtrūnė parašė:
Mamos, ar buvote Avent žindymo mokymuose: www.avent.limedika.lt/nesciuju-kursai
As zadu eiti
Romusiukas parašė:
Man pastaruoju metu ant kairio šono sunku miegoti nes greitai iskausta ji labai. Na taip svoris savo irgi duoda labai. Priaugome 13 kg. Kiek jus priaugote ?Na b…
As ir panasiai priaugau
na taip,ritmas jau suletejo
leciau vaikstau,greiciau uzdustu,ir pan.bet ka padarysi,tas jausmas kad neuzilgo rankose laikysi maza stebukliuka atperka visus sunkumus
braske07 parašė:
Sveikos mamytesMan 34sav.Jau pradejau stresuoti.Dar nekalbejom su akusere ar gimdyti naturaliai ar su nuskausminamaisiais.Gal galit pasidalint patirtim kas uz k…
Pirma karta gomdziau naturaliai ,dabar irgi bandysiu be nuskausminuju
vitulia71 parašė:
Daug rasiau o puse dingobuvom endemik klinikoi uzrasem sunu i skiepu eile del meningokoko infekcijos.eileje 400vaiku gausim tik vasara skiepa
Ojej... Gerai, kad paraset. Dukra paskutini skiepa iki liepos turi gaut, o as cia sedziu rami, nes gi laiko daug .. Tai jau registruosiu ir as... Aciu ;)
Nuosirdzioji parašė:
Tai cia tas nuo kokliso?as siandien vaziuosiu skiepitis.Paskaiciau,kad pries 4metus daug vaiku anglijoe mire nuo tos ligos,todel dabar ji rekomenduoja.tai as skiepi…
Taip, cia kokliuso skiepas, as ir uz si skiepa, mes 21d uzsirasem, kas susija su kokliuso skiepais tai skiepisimes, nes mano draugo sesute kaj buvo gimus susirgo ir vos nenumire. O jus jau buvot skiepytis? Gal galit papasakoti kur duria, kaip ta skiepa daro? Truputi bijau skiepu tai idomu
Vild parašė:
Taip, cia kokliuso skiepas, as ir uz si skiepa, mes 21d uzsirasem, kas susija su kokliuso skiepais tai skiepisimes, nes mano draugo sesute kaj buvo gimus susirgo ir…
o tai nuo kokliušo ne gimusį vaiką skiepija, o besilaukainčią mamytę? ar aš čia kažko nesupratau?
Jangaška parašė:
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti ar jau perkatės daiktelius mažyliams?
![]()
Perku
siaip jau daug ka esu supirkus, nors tam tikru daiktu dar truksta, pvz.: voneles... nemanau, kad po 30 savaites yra ko laukti... niekada negali zinoti, kada vaikelis nutars ateiti i si pasauli
Jangaška parašė:
Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti ar jau perkatės daiktelius mažyliams?
![]()
Labas, as jau turiu ir lovyte ir vezimuka,tik lovyte dar nesurinkta,bet kita menesi jau planuojam susirinkt ir pasistatyt
na as jau susipirkus beveik viska
,beliko dar keli daikteliai tasytei i ligonine..
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai