giedresheip parašė:
kaip?![]()
Gimė anksciau
giedresheip parašė:
kaip?![]()
Gimė anksciau
Druchke parašė:
Labas ! Mūsų sunelis jau dvi savaites džiugina mus !
Labai sveikinu
Zanavoi parašė:
Aciu uz palaikyma, vakar zliumbiau visa diena, pergyvenau, siandien jau bandau tik pozytyviai save nuteikti, gulimas rezimas bus man dabar ir isnesiosiu dar, taip n…
Lailykis ir tu
viskas bus gerai ! O kad laiko ligoninej tai gerai. As siandie galvoju, kad buciau geriau ir pasilikus dar, nes namie nu vistiek kaska eini krapstytis, dar kai ir vaikas yra, neina taip gulet ir tiek... bet tempas sumazontas iki minimumo
Druchke parašė:
Labas ! Mūsų sunelis jau dvi savaites džiugina mus !
Sveikinimai
o viskas gerai? Sveikas? Kiokio laiko gimė?
Druchke parašė:
Gimė anksciau
Sveikinimai!! Ar viskas gerai? Kaip maziukas? Kaip pati jautiesi?
Sveikos mamytės
Kreipiuos į jus, gal kuriai kas panašaus buvo. Mat užeina tokie nežmoniški viso pilvo skausmai, ypač po dešiniu šonkauliu ir lygiagrečiai nugaroj, kai užeina tai nuolatos vemiu, ir nepraeina po keleta valandų. Buvau ligoninėj, ten pažiūrėjo kad gimda uždara,tipo jokio pavojaus nėra ir paleido namo.. Būdavo panašiai anksčiau, bet trukdavo po 10-15 min, ir gydytoja sakė, kad tai nuo rugšties kilimo, bet dabar kažkaip netikiu kad tai gali būt dėl to paties. Gal kuri jūsų žinot kaip numalšint ar išvengt tokių spazmų..
Druchke parašė:
Gimė anksciau
O ankstukai kokie!
kaip jaučiatės? Aukit stiprūs!
viktoori parašė:
Man ir jau baisu paliko. As planavau tik nuo geguzes menesia pradeti bijotiterminas geguzes 11d
![]()
Kogi bijote?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai