braskyteee parašė:
Ar kas esate susidure su rusvu tepliojimu? Kada reiketu susirupinti ir vaziuoti i ligonine?![]()
Vaziuoti is karto!!!!!!!
braskyteee parašė:
Ar kas esate susidure su rusvu tepliojimu? Kada reiketu susirupinti ir vaziuoti i ligonine?![]()
Vaziuoti is karto!!!!!!!
Shypsius parašė:
O nuo kurios sav. nebepatartina myliukas?![]()
jei viskas ok iki pabaigos galima
nieks nedraudzia
Yndreee parašė:
Lauksim naujienų, bet manau čia nuo santykiavimo
Na atsarga gedos nedaro .Nuvaziuokit pasitikrinti.Gali buti ir nuo santykiu nes buna tos vieteles gleivine tampa jautri .
Shypsius parašė:
Labas rytas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www koks grožis!!!!
braskyteee parašė:
Iškart!! Bent as tikrai nelaukciau..
Aišku jei po santykiu tai irgi gali būti, bet geriau apsidrausti..
Man sake jei po santykiu butu isskyru tada kuri laiką reikia susilaikyti, bet siaip problemu ir iki pat galo juos tureti.
greetulka parašė:
pas mane tai nestumo metu labai issausejus ir jokio malonumo myliukai
Buna ir taip
Garban4 parašė:
Clogin putos. Nusipirkau ir man veikia !!! Vaistinėj kaŽkur 10 eru kainuoja.
Diidi parašė:
Kazkas rekomendavo kazkokia priemone ka vargina grybelis, gal pamenat kaip vadinasi?!
![]()
braskyteee parašė:

Del tepliojimo as jau rasiau jog irgi lekiau privaciai viena vakara, nes pasirode isskyru rusvu, jokios priezasties nerado tepliojimui, liepe gulet dauiau, sake galima panaudoti zvakuciu FLUGENIL, bet as kol kas nenaudoju, nes tepliojimas ta pati vakara ir nustojo, galejo per darbelius sunkesnius patrukinet gimdos kaklelis, bet patariu jums pasiziureti, gal infekcija kokia prasideda, ar dar maza kas, geriau pasirodykit ginekol. Parasykit ka nustate. Sekmes
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai