Kristina1988 parašė:
Čia tikriausiai oro pririjo valgydamas.jei dažnai tai reikia keisti maitinimo poza blogai apčiopia kruti/buteliuka
Ai cia apie naujagimi
Kristina1988 parašė:
Čia tikriausiai oro pririjo valgydamas.jei dažnai tai reikia keisti maitinimo poza blogai apčiopia kruti/buteliuka
Ai cia apie naujagimi
chicita parašė:
Nieko, o jas cia blogo pazagsetpilve pastoviai zagsejo
dazniausiai zagsi, kai susala besirengiant
![]()
Ir aš nieko nedarau, greit praeina. Matyt, oro prisiryja. Aš tikrai nemoku teisingai paduoti krūties... Dar labai godžiai ryja žmogelis, pienas teka gausiai, nespėja ir kvėpuoti, ir nuryti... Ketvirto vaiko mama!!!
Nugraužė jau ligoninėje abu spenelius, vienas šiandien net sukraujavo. Pamažu jau patakau įdėti teisingai, bet kol viskas nusistovės, tai nesaldu man...
VytauteR parašė:
Kokius appsus baby monitor naudojat?
Kol kas nenaudoju, nes dar visada kažkas būna netoliese, visa šeima namie.
Pumba parašė:
Ir aš nieko nedarau, greit praeina. Matyt, oro prisiryja. Aš tikrai nemoku teisingai paduoti krūties... Dar labai godžiai ryja žmogelis, pienas teka gausiai, nespėj…
Aš maniau kad jau antra karta mokesiu,o pasirodo net ketvirta dar pradžioj sunku... mokinsimes iš nauji
Pumba parašė:
Ir aš nieko nedarau, greit praeina. Matyt, oro prisiryja. Aš tikrai nemoku teisingai paduoti krūties... Dar labai godžiai ryja žmogelis, pienas teka gausiai, nespėj…
Aš maniau kad jau antra karta mokesiu,o pasirodo net ketvirta dar pradžioj sunku... mokinsimes iš nauji
Kristina1988 parašė:
Aš maniau kad jau antra karta mokesiu,o pasirodo net ketvirta dar pradžioj sunku... mokinsimes iš nauji![]()
Tai Jūs gal ir mokėsite, čia aš tundra
Pumba parašė:
Man labai padeda tas tepaliukas speneliams multi mum. Ir dar plauku vandeniu max 1 kart paroje. Su pirmu kaip beprote plaudawau po kiekvieno maitinimo,tai speneliai buvo kaip pasweisti svitriniu. Dabar zymiai geriau.
mumi parašė:
Gal kas gimde VGN? Israsant sako, kad jeigu kas blogai galima kteiptis per kazkiek laiko, gal galite patikslinti? Visai is galvos isejo ka ten sake, o dabar taip re…
Dar negimdziau ir nezinau VGN situacijos, bet musu mieste per kursus minejo, kad galima skambinti.. jei ka galite skambinti ir i greitaja, telefonu pakonsultuos jei kazkas skubaus.. manau drasiai skambinkite, niekas per galva neduos...
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai