2017.12.16 14:37 (prieš 8 m.)
Niuni parašė:
O jūs su dantų pasta ar be valot? Nes pvž mano vyresnysis mėgsta su pasta valytis jei ant šepetuko nebus pastos bent grūdelis, nesivalys. O va mažasis atvirkščiai, …
Žinokit turiu ir tą antpirštį ir paprastą šepetėlį ir elektrinį.Biški išsižioja leidžia ir tada kai jau lupytę patraukiu rėkia ir drąskosi,stumia nuo savęs ranka.Labai sunku išvalyti,o ir pats visą procesą labai sunkiu paverčia.Turim mes pastą.Be fluorido,su alijošium vaikams.Braškių skonio.Nesužavėta aš tai skoniais,bet bandžiau visaip valyti.Su pasta gal kažkiek geriau,bet visvien tragedija,o kai krūminiai išdygs,tai nežinau kaip bus.? tėčio šalia nėra,bet reiks bandyti prašyti.Maniškis pats nevaikšto dar.Matau,kad nedrįsta pasileisti.Už vienos rankytės paėmus vis ieško,kitos ar kur pasiremti,nors kai eina už vienos rankos tai visia gerai gaunasi,bet nepiktnaudžiaujam.Mano sūnelis išmoko pėdutėm katučiu ploti.Močiutė parodė,ką moka.Tai labai patiko,tik niekaip neįsivaizduoju,kaip pavadinti?Nenoriu maišyti su rankutėm,kai daro katučiu.Oi smagu,kai jie protingėja,ne dienom,bet valandom.
Seib,mus tai siūntė 3kartus,na bus labai įdomi ką mes ten veiksim,gal labai įtartini emigrantai grįžę...?