aha teisybe.
tik tie fermentiniai suriai ir ypac kai lydyti tampa tai atrodo sunkus maistas skrandukui..bet ragausim.
Katty parašė:
mes irgi beveik viska bendrai valgom..sveikai, maziau prieskoniu ir tt. bet karstu sumustiniu noriu duot paragaut ne del to, kad neturim ka valgyt ar tingiu gamint …
Laisvai duokit ir suri galima ;) jei baisu, tai geriau pietums tokius dalykus, o ne vakare, kad nakti neskaudetu pilvuko ;)
Katty parašė:
o mes po truputi pradejom vis deti nakti i lovyte Leja, salia musu lovos jos lovyte, is vakaro ji be problemu uzmiega joje bet apie 23.30 visad atsibunda ir jau pai…
Mes taip darom visa laika
O kokią duoną naudojat į karštus sumuštinius?Su mielėm sako nelabai tinka?
Kaip kovojat su kandžiojimusi?Žinau sakė mamos griežtai sudraužia,nu bet kai piktai pasakau jis visvien kanda.Neduodu telefono bando kąsti.Neleidžiu eglutės tampyti kanda.Nenori sedėt ir rengtis-kanda.susiriečia į kamuoliuką ir bando įkast.Vakar močiutė neleido eglutės nuverst tai atsisukęs taip piktai už veido griebia ar plaukus peša.Čia normalu?Nei pas mus kas kandžiojasi,nei patys pykstamės iš kur pas vaiką pyktis?Neleido,tai griebsiu už veido ir atrodo kiek pykčio veide!???? ar mes vieni čia tokie?na taip,šilkinis vaikas iki kol sakai negalima ar patrauki rankytę.
Egli Ja parašė:
Kaip kovojat su kandžiojimusi?Žinau sakė mamos griežtai sudraužia,nu bet kai pikta…
Sveikas vaikas
Taip reiškia emocijas ir jausmus. Pykti ir jausti kitus "negražius" jausmus žmogus juk gali būdamas bet kokio amžiaus. Tik suaugę jau neaikandžioja (bent dauguma
), nes yra išmokę kitais būdais reikšti staiga užplūdusias emocijas ar jausmus.
Jūsų atveju tiesiog kažkiek užtruks, vienam pakanka kartą-du griežtai sudrausti ir parodyti tinkamą būdą reikštis, o kitam gali prireikti nuoseklių 100-200 kartų aiškinimo, rodymo, kaip derėtų daryti.
Man su pirmais dviem tokių reikalų nebuvo, trečiasis "žydėjo" įvairiomis formomis, kartais net dabar darželyje apkandžioja draugus, bet jau tik laaaabai kartais. Dažnai tai sutampa su etapu, kai aš pati esu dirglesnė, pakeltu tonu bendrauju su vaikais. Va ir trimečio "feed back'as". Nueina daržan ir išpūliuoja savo vidinį nerimą netinkamu būdu.
Egli Ja parašė:
Kaip kovojat su kandžiojimusi?Žinau sakė mamos griežtai sudraužia,nu bet kai pikta…
Agresija yra normalu - tai instinktinis elgesys, kurį augant reikės išmokti valdyti. Jie dabar dar yra maži žvėriukai.
Dėl kandžiojimo, sustabdykite ir patraukite nuo savęs sudrausdama. Tik ne piktai, nes pyktis irgi agresijos išraiška, o švelniai, bet tvirtai. Nieko kito nepadarysite, tiesiog turi išmokti, kad taip nieko nepasieks.
Egli Ja parašė:
maniške vel pradėjo kruti kasti,na skausmas tai žiaurus!!!buvo aprimusi, dabar del tu dantu vel...vaikai skirtingi,geriau mane taip kastu negu krutine
o veida mano irgi griebia piktai kai neleidžiu ka nors
Kristina1988 parašė:
maniške vel pradėjo kruti kasti,na skausmas tai žiaurus!!!buvo aprimusi, dabar del tu dantu vel...vaikai skirtingi,geriau mane taip kastu negu krutineo veida ma…
maniske taip juokingai kanda kruti: isikanda vos vos o po to letai letai traukia i save. Ne tik kad skauda, bet toks prailgintas skausmas gaunasi. O po to paleidzia, juokiasi, linguoja galva ir sako niamniamniam
ir siaip maitinimas jau gaunasi kaip kazkoks sumo macas - butina jai kraipytis, vartytis (tuo paciu kruties nepaleidziant), isitaiso ant pilvo, o po to dar spiriasi kojomis i lova. Oj oj, matyt, kad greit jau reikes situs zaidimus baigti.
saulelyte parašė:
maniske taip juokingai kanda kruti: isikanda vos vos o po to letai letai traukia i save. Ne tik kad skauda, bet toks prailgintas skausmas gaunasi. O po to paleidzia…
taip taip!!!lygiai taip pat vartosi kai valgo...
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai