rasiukas_rasiukas parašė:
O tokie vaikai egzistuoja?![]()
Vat man irgi idomu :
Vat man irgi idomu :
Zvaigz_dute parašė:
Vat man irgi idomu :![]()
Yra ?
Maniske nuo gimimo.... pirma menesi gydytojai liepus net ko nedarydavau kad tik pazadinciau. Na kai jau svoris sparciai pradejo augt nebekeliu. Jeigu viena miega savo lovytej puikiai ismiega. Bet tetukas nori kartu miegot tai tada budinejasi nakti kai mes verciames
bet biski prabunda soske ir vel miega...
Zvaigz_dute parašė:
O yra tokiu vaiku kurie nakti nebesikelia?
Na mes nebesikeliam. Bet miegot einam velai.
channele parašė:
Maniske nuo gimimo.... pirma menesi gydytojai liepus net ko nedarydavau kad tik pazadinciau. Na kai jau svoris sparciai pradejo augt nebekeliu. Jeigu viena miega s…
Kaip super!
Zvaigz_dute parašė:
O yra tokiu vaiku kurie nakti nebesikelia?
Mes nesikeliam jau apie pora mėnesių
kaip užmiegam apie 21val, kaip ir dabar va tai tsip ir keliasi anksčiausiai 6 val.
Aidule parašė:
Mes nesikeliam jau apie pora mėnesiųkaip užmiegam apie 21val, kaip ir dabar va tai tsip ir keliasi anksčiausiai 6 val.
![]()
Blemba man 6h būtų anksti keltis, užskaityčiau kaip vieną kėlimąsi
kustyke parašė:
Mes taip pat pirksime Cybex juno 2 fix. Kol kas mateme uz 175 €, gal radote pigiau?
As dar kol kas nelabai ziurinejau kainu, pirmiau apskritai noriu issirinkti, kokia cia pirkti ?
Silviukste parašė:
Mes pirkom aga desing eco 0-18 kg. Nu neatsidžiaugiam, yra gulima padėtis o ir mokėjom su 6% nuolaida 45€ vaikutyje.nematau prasmės pirkt už kelis šimtus eurų k…
Na as tai net labai didele prasme matau auto kedute pirkti labai atsakingai ir tai yra turbut vienintelis musu pirkinys, kuriam kaina nesvarbu, svarbiausia saugumas, paskirtis visu vienoda, bet kokybe toli grazu skiriasi, jeigu ivyktu auto ivykis, niekada sau neatleisciau, kad pataupiau kelis simtus euru ir rizikavau vaikucio sveikata-gyvybe. Gerai kol viskas gerai ?
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai