viktorija.93 parašė:
o kibirelio vienu uztektu? ;DDD
Jo, 10 litru butu pas tas
viktorija.93 parašė:
o kibirelio vienu uztektu? ;DDD
Jo, 10 litru butu pas tas
viktorija.93 parašė:
tai 9 kg cia juk gerai mano akim... mes 7,800 sveriam, mano pana isvis nieko nenori valgyt, bet nieko nesake, sake kantrybes ir vis siulyti kosiu, bet kad mazas svo…
Pagal vadovėlinį vidurkį TD, 6 mėn vaikai ~8.1 kg sveria. Tai mes gerokai į pliusą. Ir kraujas geras.
Žodž, neklausau ką ji ten kalba, valgom gabaliukais, kolkas išragausim kuo įvairesnes daržoves, po tiek ir tokiu tempu, kaip nori vaikas.
asnestutuke parašė:
O gertuve jus pati vis siulot, ar tiesiog salia stovi, kad vaikas pasiekt galetu?vandenuka sildot? Man kazkoks kosmosas su kitais gerimais, ne misiniu
![]()
![]()
Po koses pasiuliau visada
ir pries pietu miega,kartais dar vakare kai jau truputi praalksta
duodu silta, apie 30-35laipsniu
o siaip tai ryte prisipilu gertuve ir pasidedu ant radiatoriaus tai buna tobulo siltumo jai
po kiekvieno gerimo isplaunu ir vel prisipilu ir ant radiatoriaus
kai sildymo sezonas baigsis turbut reiks pratint salta gert
viktorija.93 parašė:
mum tas pats... skiepijo aisku 17 diena, bet vakar vakare jau pradejo kusinet.. temp kaip ir normali, bet va jei per pora dienu nepraeis tai eisim pas daktare.. nor…
Mūsiškis irgi toks kaip ir buvęs, bet va jau deiną kiek miega tai taip ir pakosti... ufff...
laurasadz parašė:
Ji pas mane nuo pat kosiu primaitinimo, ir ji lb retai kada normaliai pavalgo... tarkim ryte buna jogurto 120g (kartais visa o kartais tik puse suvalgo arba net vis…
Galiu tik pasidalinti patirtimi. Išimkite visus užkandukus iš mitybos. Jokių saldžių maisto produktų. Įveskite tris rimto maisto maitinimus. Ryte pvz gali būti košė avižinių dribsniu su uogomis, įmaišykite dar sviesto. Pietums kotletų su žirniais žaliais. Vakare kokių žemaičių blynų ar žuvies. Mažiems vaikams dažnai patinka minkštas maistas.
JJ-Mama parašė:
Galiu tik pasidalinti patirtimi. Išimkite visus užkandukus iš mitybos. Jokių saldžių maisto produktų. Įveskite tris rimto maisto maitinimus. Ryte pvz gali būti koš…
Kosiu nevalgo, bulviu nemegsta, zuvies nevalgo... nera taip lengva... o kad obuoli ar slyva tai tikrai leisiu valgyt, nes vaisiai taip pat reikalingi ;)
laurasadz parašė:
Kosiu nevalgo, bulviu nemegsta, zuvies nevalgo... nera taip lengva... o kad obuoli ar slyva tai tikrai leisiu valgyt, nes vaisiai taip pat reikalingi ;)
Mano vyresnioji ir oru gyva kaip as sakau,mesos visai neikisi jai.anksciau bent desreles valgydavo dabar ir tu atsisako.siaip labai darzoves megsta,vaisius.jei nebus nieko is ju tai nk ir nevalgys,kartais manu koses papraso isvirt.siaip is musu meniu ka mes visi valgom niekas jai netinka nepatinka.darem rudeni kraujo tyrima tai tarp kitko geresnis buvo nei pas broli kuris viska valgo
viktorija.93 parašė:
tai 9 kg cia juk gerai mano akim... mes 7,800 sveriam, mano pana isvis nieko nenori valgyt, bet nieko nesake, sake kantrybes ir vis siulyti kosiu, bet kad mazas svo…
Manoji darzovieniu nemegsta, sauksteliu praktiskai ir nemaitinu, pliurpina viską buteliuku, buvo laikas, kai ziaukciodavo paragavus...palaukiau porą savaičių ir vel bandžiau iš naujo, nuo nulio: viena daržovė, už 3 dienų 2 daržovės.. Pirmasis vaikas viską šveitė pasicepsedamas, o dama isrankesne :-)kartais galvoju, kad pati per daug reikalauju, gi nėra nė 6 men..
JJ-Mama parašė:
Galiu tik pasidalinti patirtimi. Išimkite visus užkandukus iš mitybos. Jokių saldžių maisto produktų. Įveskite tris rimto maisto maitinimus. Ryte pvz gali būti koš…
Už ką vėliavėlę gavau? Dalinuosi savo patirtim ir tiek... tik norėdama padėti.
laurasadz parašė:
Mano ir nevalgiukas buvo, bet darželyje viskas susitvarkė ir dabar vos spėju aplink puodus suktis :). Nors sūnis vis dar kūdas, kaip dviratis, bet tįsta į ilgį. Man atradimas buvo žemaičių blynai su morkom vietoj įdaro.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai