Denna parašė:
Ir mes po TA. +320g ir +3.5cm. Pagaliai sveria virš 6kg - 6.12kg.gavom skiepus irgi tikiuos, kad viskas gerai bus, nors jau po 4 mėn buvo truputį piktukas ji.
…
Musu mazyliai vienodai sveria
Mes vakar po TA tai sveria 6.150g
Denna parašė:
Ir mes po TA. +320g ir +3.5cm. Pagaliai sveria virš 6kg - 6.12kg.gavom skiepus irgi tikiuos, kad viskas gerai bus, nors jau po 4 mėn buvo truputį piktukas ji.
…
Musu mazyliai vienodai sveria
Mes vakar po TA tai sveria 6.150g
asnestutuke parašė:
O pas mus naktys ramios. Bet jau dienos... na, lyg ir nieko naujo, nes pastoviai taipbet kai sergi, pati su temp. Vaikstai ir negali palikt vieno nei 2 min, tai…
Musu damute lygiai lygiai tokia pat,bet as nepergyvenu per daug...Anksciau ar veliau isaugs.Irgi bandyta ir nekreipt demesio,ir vienaip ir kitaip bet kaip ir jus sakot iki baisiu isteriju...Buna dienu kad pavalgau tik kai vyras namie...
asnestutuke parašė:
O pas mus naktys ramios. Bet jau dienos... na, lyg ir nieko naujo, nes pastoviai taipbet kai sergi, pati su temp. Vaikstai ir negali palikt vieno nei 2 min, tai…
Ta pati situacija. Jus ne viena
Pati sirgau ir turejau viena tvarkytis, tai oi kaip Jus suprantu
asnestutuke parašė:
Mano toks pat rankinukas taip kad nepergyvenk,neviena?,is ryto truputuka buna geresnes nuotaikos kokia valandike,tai kol vyresneli suruosiu i mokykla,papusryciaujam ir viskas jo savarankiskumas baigias.taip ir bega dienos ant ranku.Man jau visi rekia kad pati prisipratinau,nubet ka gali padaryt kad vaikiukas nori mamytes bendravimo,tai juk is pradziu pilvuko bedos buvo ant ranku nuramini,paskui tie skiepai prasidejo it po tris dienas negalavo,dabar dar dantukai dasidejo,juk skauda zirniukam,nepaliksi juk vieno gulet negaluojancio ir rekiancio.Pasodinu ant grindu,bet sedziu salia viena ranka apsikabinus kad nebumpteltu galvos ar veiduko i grindis.Pavargau nubet kiek cia beliko pora menesiuku kol ropot ismoks,tada mes begiosim paskui kad tik pagaut ir pasidziaugt ilgeliau?
asnestutuke parašė:
Jei pati maitini, tai neužsikrės vaikas nuo tavęs, nes piene gaminasi antikūniai prieš virusą. Čiūčiuok ir myluok vaikelį, nes jam artumo reikia. Ne visi vaikai vienodi, savo jausmais vadovautis, o ne kitų pastebėjimais. ;)
asnestutuke parašė:
Mano taip elgesi paskutines 3 savaites, kol sirgo sloga ir dygo 2 dantukai. Paskui liovesi, keleta dienu buvo ramybe, vel zaide vienas (aisku, ne visa laika), ir vel grizo mano kaip vadinu angry bird'as
Itariu, trecias dantukas pakeliui
Isdygs visi 28, gal tada bus ramybe
rasiukas_rasiukas parašė:
Mano taip elgesi paskutines 3 savaites, kol sirgo sloga ir dygo 2 dantukai. Paskui liovesi, keleta dienu buvo ramybe, vel zaide vienas (aisku, ne visa laika), ir ve…
Tai kad man rodos 20 dabar tik o ne 28
rasiukas_rasiukas parašė:
Mano taip elgesi paskutines 3 savaites, kol sirgo sloga ir dygo 2 dantukai. Paskui liovesi, keleta dienu buvo ramybe, vel zaide vienas (aisku, ne visa laika), ir ve…
Tai kad 20pieniniu dantuku teturi vaikiukai is viso?
Dani39 parašė:
Tai kad 20pieniniu dantuku teturi vaikiukai is viso?
Aa, tai tada ne tiek daug man kankintis teliko
Net geda pasidare, kad nezinojau...
O aš pasiguosiu kai grizom po atostogu Lietuvoj tai viskas susimakalave juodai..
Kadangi daug sirgom Lt gulejom ir ligoninej tai budavo verkia ant ranku nešiojam kad tik dukrytei butu geriau guldziausi pas save kad tik butu ramiau nustojo valgyt koses po tu antibiotiku tai dabar kai grizom atgal ant ranku mazoji jai padedu zaist tai trunka trumpai reikia imt ant ranku man arba vyruj ir taip zaist, pries lt uzmigdavo pati lovytej dabar turiu nesiot ciuciuot kad uzmiktu nes kitaip rekia net asaros byra uzmigdzius paguldau o lovuke atsikelia po valandos ir jau nebemiega kol nepaguldau pas save ir neduok d perkeliu I lovuke vel asaros kas del maisto pries tai visa nakti ismiegodavo nereikdavo jai pienuko dabar kelemes du syk bet vel pradedam po truputi valgyt košes nors priestai jau buvom du maitinimus pieno pakeite kose... O dar dantuku smagumelis kaip tikras veziukas viskas atbulai is pradziu keturi dantukai apacioj isdygo o dabar du iltinei virsuj jau prasikale biski bet matosi kad jai labai skauda grauzia viska net ir mane... Ir su visais dantukais pakyla temperatura ir dazniau kaku daro tai buna net ir 6 kartus. Zinau kad ilgai tai nesites bet jau kartais pavarkstu bet stengiuosi kad tik jai palengvint visas bedeles ir man dzin kad mano vaikas rankinukas kaip sako gimines ar draugai kaip as sakau visi vaikai skirtingi ir kad ju vaikam nereikejo ranku tai nereiskia kad ir mano vaikuj nereikia
va ir pasiguodziau
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai