dvinel.ana parašė:
Ar sodinat sau ant keliu maziukus?prilaikant?
mes jau sodinti bandom nuo 5 men
dvinel.ana parašė:
Ar sodinat sau ant keliu maziukus?prilaikant?
mes jau sodinti bandom nuo 5 men
Justynka parašė:
Maniškis jau turi viena, o kitas, manau, pakeliui, nes kaip ir prieš pirmąjį trina veidą į krūtinę, kai paimi ant rankų ir zirzia be priežasties...
jei ten skiepas kur i rankute, mums liko
Tarp mano vaikų skirtumas 2m3mėn, tai nėra taip sunku, kaip aš bijojau, kad bus visai baisu baisu. nors aš norėjau 5 metų skirtumo, bet gavosi kitaip
bet kai aš kur nors nuėjus, o brolis verkt pradeda, tai ir pasupa, paglosto, žaislą paduoda. bet dažnai būna, kad jeigu brolis ant rankų, tai ir ji pati ropščiasi, ir nebandyk neleist. manau, geriau kokie 3 metai skirtumo
o sunkiausia, kai reikia vienai abu migdyt. pats baisiausias dienos etapas
infuz parašė:
Tarp mano vaikų skirtumas 2m3mėn, tai nėra taip sunku, kaip aš bijojau, kad bus visai baisu baisu. nors aš norėjau 5 metų skirtumo, bet gavosi kitaipbet kai aš …
Maniškis tai tik atsikėlęs paklausia kur sesė, jei nepamato. O pietų miego iš pradžių dukra užmiega, tuo metu su sūnum knygutę vartom, o po to jis šalia sesės atsigula ir abu parpia
Ir mes kaip tik norėjom kuo mažesnio metų skirtumo, nes po poros metų jau abu kartu duosis:))
infuz parašė:
Tarp mano vaikų skirtumas 2m3mėn, tai nėra taip sunku, kaip aš bijojau, kad bus visai baisu baisu. nors aš norėjau 5 metų skirtumo, bet gavosi kitaipbet kai aš …
Pas mus 3 metai bet viskas lygiai taip pat. Vyresnes net nemigdau pietu miego. Cia be sansu.. o seip buna kai laikau ant keliu viena tai ir kita turi butinai kartu.bet labai myli sesute. Vis klausia kada ji uzaugs kad zaist kartu galetu
Justynka parašė:
Ajj kazkaip ne tiek vaiko noriu kaip i darba grizt nenoriu :))))
Mano mamai pensija prasideda uz pusantrų metu. Tikrai padėtų , tai galvoju gal but…
Gal lengviau būtų darbą pakeist
Su dviem vaikais vienai namie tikrai yra ką veikti. Turi su abiem pabendrauti, vyresnėliui valgyt pataisyti ir pan. Migdymas tikras iššūkis. Nuo vieno prie kito bėgioji.. tarp vaikų kirtumas 3m 5mėn. Pradžioj buvo sunku dėl pavydo ir "suleliukėjimo", dabar lengviau. Dabar ir apkabint nori sesę ir labanaktis palinki, gali trumpai palinksmint kol pvz išsimaudau ar iškepu blynus.
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai