2016.09.12 15:04 (prieš 9 m.)
Na ir rubeliu turite
As tai turiu ziauriai mazai. 4bodziukus 56dydzio, 3 megstukus, viena slaiuztinuka ilgom (dar viena mama mezga) ir 3 trumpo rankovem. Dar kelias plonas kelnytes... 62 dydzio pora sliauztu ir pora bodziu. Siektiek nusipirksiu dar, bet daugiausia matyt bodziu turesiu, kitu dalyku daug ne, keisiu kad nesiotu arba bodis+sliauztai arba bodis+kelnes ir megstukas. Nezinau, man su pirmu daugiausia prireike bodziuku, tai ir dabar tikiuosi taip bus
O gal per daug atsiputus as????
Patalyne tik siandien uzsisakiau, lovytes dar neparsivezem, vezimuko irgi, bet jau planuojam si savaitgali. Ciuzinuka tikiuos uzsakyt siandien ryt.
Ai tiesa, kadangi su pirmu labai pasiteisino naujagimio vystymas, tai siam nusipirkau swadle me vystykliuka. As vis galvoju dar daug laiko man ;)
Del gimdymo pradzios, tai su pirmu man kai nubego vandenys irgi greit neskubejau. Atsikelus dar sumokejau mokescius (nes kaip tik buvo menesio pabaiga, tai galvojau nespesiu grist is ligonines), nusiprausiau, dar isimeciau i tase ka buvau pasirasius pasimt paskutine minute ir tik tada zadinau vyra