2016.09.28 09:53 (prieš 9 m.)
Mamyte3k parašė:
Sveikutes,mano drauge nesitarus gimde geguze Santariskese. Jai 39 sav prasidejo saremiai , o kai pasieke kas 10 min nuvaziavo i Santariskes. Ten, kadangi ji jau "p…
Negaliu teigti 100%, bet turbut Jusu drauge pakliuvusi buvo pas viena tokia gydytoja, nepamenu pavardes gaila, kuri nemegsta mediku is Northway. As buvau nuvykusi i priimamaji, pamate knygelej kad mano gydytoja is ten, nors taip pat dirba ir Santariskese, issisaipe is manes ir liepe vaziuot i Northway. Mano gydytoja tuo metu atostogavo. As taip ir pasakiau, kad ne jos reikalas kur as vaikstau prieziurai, man dabar blogai, as moku mokescius ir tegul ziuri mane ji. Labai buvo nepatenkinta, vis Northway uzmetinejo, saipesi kad tokius pinigus moku prieziurai, bet as tylejau ir neisejau. Labai slyksti gydytoja. Issisaipe net is mano kraujo ligos, kai nemokejo interferono alfa uzrasyti,is kur sako man klaviaturoje alfa uzdeti, as taip supykau, kad atsoviau, jog visi normalus gydytojai zodi moka ir zodziu, o ne tik simboliu parasyti.