paulee parašė:
Antakalnio statistika
Koki varda davet mergytei? Ar gal saket, bet praleidau
?
paulee parašė:
Antakalnio statistika
Koki varda davet mergytei? Ar gal saket, bet praleidau
?
Sanga parašė:
Koki varda davet mergytei? Ar gal saket, bet praleidau?
Dar procese rinkimas. Panasu kad turim pagaliau 3 galimus, tai ryt reiks apsisprest :)))
Mišelė parašė:
Kaip kovojat su hemarojumi, ar pasireiske katrai?
Man pasireiske, daktare zvakutes israse.
leiliukas parašė:
Aš šiandien turėjau echo.Vaikinuko svorį jau 4600g parodė,sakė pernešiot jau tikrai neleis.Kaklelis minkštas,2cm atsidaręs,bet leliukas puikiai jaučiasi,vandenų ind…
Ains sau koks didelis.as jau galvojau manoji didele gime 4.200. Nu sekmes jum stument ☺
paulee parašė:
Dar procese rinkimas. Panasu kad turim pagaliau 3 galimus, tai ryt reiks apsisprest :)))
paulee parašė:
paulee parašė:
Mes gal 15a turim :)))) manau kad tik po deadlino menesio ir isrinksim ;) burtu keliu :)))
daiva.baranauskaite parašė:
As cia skaitau ir pavydziu. Lt jus turit normaliu gynekologiu net kaklelius tikyina ir viskuo domisi.mane cia vis apziuri rankom paklauso sirdele ir tiek
Mane taip pat
Lietuvoje ;)
Sanga parašė:
Mes gal 15a turim :)))) manau kad tik po deadlino menesio ir isrinksim ;) burtu keliu :)))
Mes ir pirmam vaikui tik ligoninej gimus rimtai susimastem del vardo
atsipute siuo reikalu gal per daug esam
paulee parašė:
Mes ir pirmam vaikui tik ligoninej gimus rimtai susimastem del vardoatsipute siuo reikalu gal per daug esam
Mes tai per daug uzsispyre ir nematom kitu variantu tik kiekvienas savo favoritus
bet nesidesim niekur, teks isrinkt
kai isrinksit jus, pasidalinkit likusiais, gal ka pavogsim :))
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai