paukstyte123 parašė:
Na ka, buvau pas ginekologe apziurai; ) taigi vakelis nebus labai didelis iki 3 kg, nors pries tai vis budavo didesnis, nei norma, maniau, kad jau kokiu 4 kg tikrai…
Kaip imanoma vandenis nuleisti per kaklelio apziura?:)))
L
paukstyte123 parašė:
Na ka, buvau pas ginekologe apziurai; ) taigi vakelis nebus labai didelis iki 3 kg, nors pries tai vis budavo didesnis, nei norma, maniau, kad jau kokiu 4 kg tikrai…
Kaip imanoma vandenis nuleisti per kaklelio apziura?:)))
L
Man siandien taip nera nuotaikos, nors verk! Visa nestuma sakiau, kad nenoriu fotosesijos, nes sau nescia nesu pati graziausia ir i tas nuotraukas vis tiek neziuresiu ir ju kitiems tuo labiau nerodysiu. Bet kalbejau su drauge, kaip ji gailisi, kad tokios nepasidare. Viskas, siandien galiu verkt istisai, nes nepasidariau jos anksciau, kol dar normaliai atrodziau. Dabar jau 9-as men., yra tu kg priaugtu, kurie matosi net ant zanduku, nekalbant apie tai, kad patinusios tiek kojos, tiek ranku pirstai... Maniskiai sako, vaziuojam i kokia grazia vieta, pasidazysi, apsirengsi ir bus gerai, pafotografuos patys. Bet viskas, man nervas belekoks, nes nepasidariau to laiku...
Oi, mergaites, pasiguodziau
Net nebezinau, darytis ta fotosesija "labai nesciai" ar visgi nebesidaryt?
wanilly parašė:
Man siandien taip nera nuotaikos, nors verk! Visa nestuma sakiau, kad nenoriu fotosesijos, nes sau nescia nesu pati graziausia ir i tas nuotraukas vis tiek neziures…
Aš irgi daug priaugusi esu, važiavom i zoo parką, prisifotkinau kaip turi būti
pasidarysiu keliata foto atsiminimui. Važiuokit ir Jūs ir nepergyvenkit, vistiek bent kelios foto bus kurios patiks
galbūt, kai pagimdysit tada gailėsitės prisiminus nėštumą
wanilly parašė:
Man siandien taip nera nuotaikos, nors verk! Visa nestuma sakiau, kad nenoriu fotosesijos, nes sau nescia nesu pati graziausia ir i tas nuotraukas vis tiek neziures…
Zinoma, darykites!!! Juk tureti sau ir vaikeliui parodyti turesite ka... man su pirmu kazkaip ne minties nebuvo darytis nuotrauku, o po to labai gailejausi. Turiu viena nuotraukele daryta ryte pries pat gimdyma
wanilly parašė:
Darykites fotosesija!
as tempiau tempiau, norejau, planavau, ir vis dar nepasidarius.. kai sakiau, kad "va jau sia savaite" - apsirgo mano drauge fotografe... paskui vaikai jos apsirgo.. paskui laiku nesusiderinom.. dabar as su sloga iki zemes, ciaudinti ir is lovos neislipanti.. vieni trikdziai
bet as turiu vilties, kad kazkokiu mistiniu budu spesiu pora kadru pasidaryt
jus turit daugiau laiko nei as - netempkit ;)
17 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai