No-sugar parašė:
Ir as labai bijojau, tikiuosi ir neislys ta bjaurastis. Net prisimint nenoriu to laiko kai vargselis kankinosi kasydamasis.
Tikiuos neišlįs! Taip lengva gyvent be tų bėrimų:))
No-sugar parašė:
Ir as labai bijojau, tikiuosi ir neislys ta bjaurastis. Net prisimint nenoriu to laiko kai vargselis kankinosi kasydamasis.
Tikiuos neišlįs! Taip lengva gyvent be tų bėrimų:))
Gintėpintė parašė:
As tai rytais pakryziuoju rankytes ant krutines,tada tiesiam po viena rankyte virs galvos kita prie sono. Palankstom abi kojytes, tada po viena, tada sulenkiam kojy…
Jėtau koks gražus stipruolis!
Maniškis anksčiau taip stipriai ir noriai keldavo galvytę gulėdamas ant pilvuko, o dabar paguldai, kumštukai į burną, steni, nekelia visai, o ant galo supyksta ir tenka atversti. Nesuprasi
sparklips parašė:
Stengiuosi guldyt ant pilvo ir kas dieną nors kažkiek ant kamuolio pavoliot☺ man įstrigę pirmagimio masažistės žodžiai,kad taip nebūna,kad leliukai tingi ar nemėgst…
O jus vaikstote pas masaziste? As sakiau irgi uzsisakysiu masaziste, kad kelis kart atvaziuotu i namus, tiesiog kad pamokintu kokiu pratimuku
Sunus kai buvo 4- 5men, vesdavau i manksteles, tai labai gerai buvo.
Gintėpintė parašė:
As tai rytais pakryziuoju rankytes ant krutines,tada tiesiam po viena rankyte virs galvos kita prie sono. Palankstom abi kojytes, tada po viena, tada sulenkiam kojy…
Oho, kaip kelia
, maniske net per pus taip nekialia,nors laikoma tvirtai galvyte laiko. Saunnuolis
obuoliene parašė:
kaip sekasi su maziukais issiruosti i lauka? Mums pastaruoju metu tik is antro karto pavyksta, nes pirma karta isejus verkia, kad tenka po 2 minuciu grizt![]()
Na mums tai nera buve kad tektu grizti. Megstam lauka
jeigu neuzmiega tai zvalgosi ispustom akim bet galiausiai vistiek neatlaiko gryno oro ir vezimo siubavimo ir luzta :))
No-sugar parašė:
Na mums tai nera buve kad tektu grizti. Megstam laukajeigu neuzmiega tai zvalgosi ispustom akim bet galiausiai vistiek neatlaiko gryno oro ir vezimo siubavimo i…
mes ir atrodo megstam, bet galiu issivezt tik miegancia
nes dabar budriai uzdejau kepurytes, tai jau nepatenkinta buvo, galvojau lauke nurims, bet kur tau, teko greit drozt namo...
mama_kaunas parašė:
O jus vaikstote pas masaziste? As sakiau irgi uzsisakysiu masaziste, kad kelis kart atvaziuotu i namus, tiesiog kad pamokintu kokiu pratimukuSunus kai buvo 4- 5…
Dabar dar ne. Sakiau,sulauksiu trijų mėnesių ir prašysiu įvertinti gydytojos,kaip čia kas pas ją veikia ☺vyresnėliui darėm masažus,nes buvo pečių juosta silpna. Kamuolį dar nuo tada turiu,atsimenu pratimus,nieko ten blatno nėra,tai ir vartau kolkas pati. Tikiuos,kad to ir užteks ☺ai,dar irgi rankoms tuos pratimus (kryžiavimus) ir klubams(kaip ortopedas parodė) darau.
obuoliene parašė:
kaip sekasi su maziukais issiruosti i lauka? Mums pastaruoju metu tik is antro karto pavyksta, nes pirma karta isejus verkia, kad tenka po 2 minuciu grizt![]()
Neužsikrato lauke? Mano užsikrato ☺
No-sugar parašė:
Koks fainuolis :)) labai panasus i mano sunu..kaip tvirtai laiko galvyte![]()
Aciu. Man maziukai visi kazkuom panasus
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai