Aneliuke parašė:
aaa, mes tai einam į pasakų vaikai, labai patinkames grojam, dainuojam, šokam ir netgi piešiam, šiandien kalėdinius žaisliukus darėm
supratau, aš galvojau, čia…
Pas mus yamahoj bet kada gali nutraukti sutarti, cia rygos g.
Aneliuke parašė:
aaa, mes tai einam į pasakų vaikai, labai patinkames grojam, dainuojam, šokam ir netgi piešiam, šiandien kalėdinius žaisliukus darėm
Pas mus yamahoj bet kada gali nutraukti sutarti, cia rygos g.
Aneliuke parašė:
Yamaha grynai muzikinis lavinimas. Matyt cia kiekvienas renkasi pagal save, kazkaip man norejosi kad butu muzikinis, o ne viskas po truputi. Yra dar Next karta uzsiemimai- ten irgi visas spektras veiklu.
O del baseino, tai mes vaikstom i Northway, kur vyksta treniruotes ir kryptingas mokymasis plaukti. Teko isbandyti dar keleta baseinu Vilniuje, kol musu remontavo, tame tarpe ir Gemma. Tai mano akimis, Gemmoj vyksta labai laisvas lengvas zaidybinis pasiplaukiojimas. Northway daugiau ir ivairesniu pratimu tam, kad vaikas moketu elgtis vandenyje, suprastu, kad skestant reikia griebtis krasto, kad nebijotu panerti ir panasiai
bet velgi, kaip kam norisi
Yther-Brigita parašė:
Yamaha grynai muzikinis lavinimas. Matyt cia kiekvienas renkasi pagal save, kazkaip man norejosi kad butu muzikinis, o ne viskas po truputi. Yra dar Next karta uzsi…
As tai norejau, kad ivairesni uzsiemimai butu del demesio sutelkimo, jie tokie maziukai demesio ilgai neislaiko
tik todel, o gemmoj mokino nardyt ir uz krastu laikytis, bet del mokinimo plaukti, kazkaip sunku patiket, kad jau jie mokintusi taip rimtai plaukti, as tiesiog noriu i baseina pasipliuskenimui su bananais ant ranku, nes vasara ezere labai patiko
be jokiu pamokeliu ir mokymu
juo labiau kai nescia dabar tai nelabai yra sveikatos labai ten treniruotis rimtai
o su muzika rimtai uzsiimsim gal veliau truputi, o dabar viskas per zaidimus pas tuos vaikus juk
bus idomu tada ir kokie sportiniai uzsiemimai
Aneliuke parašė:
As tai norejau, kad ivairesni uzsiemimai butu del demesio sutelkimo, jie tokie maziukai demesio ilgai neislaikotik todel, o gemmoj mokino nardyt ir uz krastu lai…
Mano vaikas jau plaukia. Ne savo noru bet imesta mane suranda per visa baseina :)))
Sandra-Ga parašė:
Mano vaikas jau plaukia. Ne savo noru bet imesta mane suranda per visa baseina :)))
Oho, ta prasme be bananu?
as kazkur skaiciau, kad isvis nereikia mokinti vaiko plaukti, jeigu nuo 3-4men vedi kudiki i baseina, nes pas ju dar islieka tas igimtas mokejimas plaukti
tai gal jus irgi nuo anksti labai vedet ir be didesniu pertrauku?
Aneliuke parašė:
Oho, ta prasme be bananu?as kazkur skaiciau, kad isvis nereikia mokinti vaiko plaukti, jeigu nuo 3-4men vedi kudiki i baseina, nes pas ju dar islieka tas igimtas…
As vedziau nuo 3 men. Jie neturi igimto instinkto plaukti, turi instinkta nardyti. Tas plaukimas aisku toks keistas ju dar, plaukia jie po vandeniu, atsimerke, bet iesko mamos, kur mama juda ten ir jie is paskos :)) bet kartais net nespeju pabegti kaip nori mane griebti ;) iki 3iu metu vaikai taip plaukia. Nes peciu juosta per silpna kad iskeltu galvyte. Kokius bananus turi omeny? Tuos rankiukus kur ant ranku mauni?
Sandra-Ga parašė:
As vedziau nuo 3 men. Jie neturi igimto instinkto plaukti, turi instinkta nardyti. Tas plaukimas aisku toks keistas ju dar, plaukia jie po vandeniu, atsimerke, bet …
Turi plaukimo ir nardymo refleksa iki kazkokio amziaus
taip, tie kur ant rankos
as kazkaip taip bijociau be ju baseine paleisti, tai net nezinau gal ir jis taip plauktu, nes baseina lankem pakankamai ilgai
Aneliuke parašė:
Turi plaukimo ir nardymo refleksa iki kazkokio amziaustaip, tie kur ant rankos
as kazkaip taip bijociau be ju baseine paleisti, tai net nezinau gal ir jis taip…
Man trenere aiskino kitaip. Kaip ten bebutu, maniske nors ir lanko nuo 3 men, bet plaukti tikrai nemokejo. Visko mokesi nuo pradziu. Plauktu tikriausiai, jei gali panerti bent 10 sekundziu ir isbuti po vandeniu, tada tikrai plauktu.
Aneliuke parašė:
Turi plaukimo ir nardymo refleksa iki kazkokio amziaustaip, tie kur ant rankos
as kazkaip taip bijociau be ju baseine paleisti, tai net nezinau gal ir jis taip…
Siaip aisku as ir bijociu siaip paleisti, as visada bunu salia jos
bet siaip jinai pas mane tokia individualiste, gali bet kur eiti be manes. Tai migruoja laiptais bet kur, tureklais - nepagausi.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai