dofke123 parašė:
siaubas as laukiu jau savaite ir nieko...
Per savaite
dofke123 parašė:
siaubas as laukiu jau savaite ir nieko...
Per savaite
dofke123 parašė:
sveikos per kiek laiko jums nuo altinn.no uzregistravimo vaiko atejo dokumentai??
As jau gal 3 savlaukiu, kazkaip keista...
Sveikos busimos mamos! Parduodu ortopedini korseta skirta nesiot po gimdymo, tinka ir po cezario. Xs dydis (60-70 cm), bukle kaip naujas
Pirkta is cia uz 37 eurus plius siuntimas:
www.ortopedija.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=22&category_id=6&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=7
Kaina 200 kr plius pasto islaidos. Moss, Vestby, Ski, Langhus, Oslas ir pan.
Labas visoms!
Aš kaip ir nepriklausau šitai grupei, nes gimdymas numatytas 2017 m., bet ieškau truputį pagalbos. Darbas sunkus todėl noriu gauti svengerskapspengerius, internete randu tik vieną schemą, o ką tiksliai daryti tai ir neaišku. Ją užpildo gydytojas, tada darbdavys ir ką tada man daryti? Nave ko paklausi to negausi, siuntinėja iš vienur į kitur. Gal kuri nedirbote nėštumo metu, gavote šiuos pinigėlius ir galėtumėte plačiau papasakoti apie visą procesą. Ačiū.
vydovy parašė:
Labas visoms!
Mano darbas irgi labai sunkus. Aa niejai ir paprasyt svangeskap..bet mano daktare o ji tikrai puiki dave tiktai laikina sykmeldimga iki rugsejo pabaigos. Kadangi ji paaiskino kas jai israsys svangeskap..nav prades labai dometis..siulys darbdaviui duoti lengvesni darba arba nevisu etatu..tipo mazint darbo valandas ir t.t. sake su tuo svangeakap daug nesamuoniu. Na as papasakojau savo atveji..gal kas papasakos savo.
vydovy parašė:
Labas visoms!
aš neseniai tvarkiausi, tai va: gydytoja išrašo pažymą, ten nurodo rizikas, kodėl tu negali dirbti pilnu krūviu. Tuomet su ta pažyma reikia eiti pas darbdavį ir jis arba tau pasiūlo lengvesnes darbo sąlygas, arba pasirašo, kad neturi lengvesnio darbo. Tuomet dar darbdavys turi užpildyti "Intektopplysninger for arbeitstaker som skal ha svangerskapspenger". Turint šiuos dokumentus, siunčiate arba nešate į NAV ir laukiat atsakymo.
Aš kaip tik dabar nekantriai laukiu atsakymo.
Na man dar tik 13 sav. tai kazin ar tiek iseis bileteni testi... bet dar ryt tikiuosi prates ir uzpildys ta schema fastlege, nes praeita karta tai ji sako "As nieko nezinau, cia NAV tvarko siuos reikalus". Nesiuosi schema ir ziuresiu ka sakys.
Del pajamu NAV sake, kad algalapiu nereikia, nes jie gaus info is darbdavio. Apie sita schema niekur info neradau. Pagooglinsiu, aciu
O kol laukiat atsakymo is NAV ar einat i darba?
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai