Urtell parašė:
Sveiki gal kas gali patarti? mazajai kovo menesi bus 3 metai, as trecius metus esu nedirbanti, bet nepasiemus motinystes atostogu.. sakykite jei planuojame vaikeli …
Mano supratimu tai nieko negautumet
Urtell parašė:
Sveiki gal kas gali patarti? mazajai kovo menesi bus 3 metai, as trecius metus esu nedirbanti, bet nepasiemus motinystes atostogu.. sakykite jei planuojame vaikeli …
Mano supratimu tai nieko negautumet
Geriausia pasiska
Urtell parašė:
Geriausia pasiskambinti i sodra ir paaiskins viska kas priklausytu, o kas ne
Etyte parašė:
Ka mes asmeniskai darem tai nusprendem visiskai atsisakyti sauskelniu. Ta prasme kad ir nesiseks vistiek nebedetTai tris dienas tiesiog nedejom. Sodindavau ant …
Per tris dienas???? 😳
Mes vargstam jau 1men. Sauskelniu visisikai nededam.. nakti ir per pietu miega pasisiojo gal tik 4kartus, bet dienom kazkox siaubas... atrodo neprasmiska net 😑 pasako sisia kai jau slapios kelnes... pats neseda ant puoduko, mes sodinam tikrai daznai, sakom daryk daryk 😁 jis atsistoja ir po kokios min i kelnes pridaro... giriam, jei pavyksta i puoduka.. ir nerekiam jei i kelnes, palaikom slapiom kelnes,bet jam visiskai dzin 😣
Urtell parašė:
Kai skambinau pati į sodrą, tai paprastai paaiškino, kad reikia spėt išeiti į dekretą iki pirmo vaiko 3 gimtadienio (nes galvojau, kad reikia spėt ir pagimdyti iki 3 gimtadienio).
Paprashaika parašė:
Kai skambinau pati į sodrą, tai paprastai paaiškino, kad reikia spėt išeiti į dekretą iki pirmo vaiko 3 gimtadienio (nes galvojau, kad reikia spėt ir pagimdyti iki …
Ir dekreta skaiciuos kaip su pirmu vaiku, nors nebeesate vpa ir nebedirbate?
DoTa parašė:
Ir dekreta skaiciuos kaip su pirmu vaiku, nors nebeesate vpa ir nebedirbate?
Sakė, jei į skaičiavimo laiką (12mėn pradedant skaičiuoti atmetus mėnesį nuo išmokos įgijimo dienos) įeina bent viena APMOKAMŲ vpa diena, tada reikia žymėti, kad skaičiuotų palankesnį variantą, t.y. pagal pirmą vaiką. Aš pati pasiėmusi trečius metus. Mano gimdymo terminas išeina dar prieš pirmojo 3 gimtadienį, tai ramu, kad bus išmoka kaip su pirmu. Dekretas mokamas 100%, tai turėtų būti toks pat kaip su pirmu.
Paprashaika parašė:
Sakė, jei į skaičiavimo laiką (12mėn pradedant skaičiuoti atmetus mėnesį nuo išmokos įgijimo dienos) įeina bent viena APMOKAMŲ vpa diena, tada reikia žymėti, kad sk…
Teisingai pasake, jei esate dirbanti ir siuo metu esanti vpa iki 3 metu. Ar tas pats galioja nebedirbanciam asmeniui?
dolzenka parašė:
Teisingai pasake, jei esate dirbanti ir siuo metu esanti vpa iki 3 metu. Ar tas pats galioja nebedirbanciam asmeniui?
Logiška būtų, kad turėtų galioti, jei žiūri metus atgal 🤔 bet reiktų pasitikslint sodroj, nes Lietuva stebuklų kraštas.
kaataanaa parašė:
Sveikos. Gal patarsit kaip išmokyti vaiką ant puoduko sėsti? Niekaip nepavyksta.
Bandykit tiesiai ant klozeto,musu ir nedare i puoduka .
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai