Greteee parašė:
Gal reikia pasidaryti kokteili kaip Marija gere![]()
Tik be ricinos ?
Greteee parašė:
Tik be ricinos ?
Na va ir mes jau prisiduodam.06.20. 5'45 . 3.600gime musu damute.labai greitai viskas ivyko net patiketi negaliu.saremius lengvus pajutau 4ryte o 6val jau supavau dziaugsmeli.geriau avieciu lapu arbata apie 2menesius tai gal tai viska pagreitino.pirmus du vaikus gimdziau 12 ir 17val.tai dabar issove
Rustyte parašė:
Na va ir mes jau prisiduodam.06.20. 5'45 . 3.600gime musu damute.labai greitai viskas ivyko net patiketi negaliu.saremius lengvus pajutau 4ryte o 6val jau supavau …
Sveikinimai! Kai ne pirmas gimdymas,tai jie tikrai "issisauna"
nors man ir pirmas,ir antras greit buvo,bet trecias greiciausiai
Greteee parašė:
Kas ten per kokteilis???? As tik maciau kad minha parase: sex on the beach
Ishdeekele parašė:
nereikia![]()
ACIUUU :)))
Rustyte parašė:
Na va ir mes jau prisiduodam.06.20. 5'45 . 3.600gime musu damute.labai greitai viskas ivyko net patiketi negaliu.saremius lengvus pajutau 4ryte o 6val jau supavau …
Super, sveikinimai! ??
Šypsena5 parašė:
Juo ziauriai zinoko po gimdymo mane siuna as ziuriu i baby ir vyrui sakau noriu valgyt. Gryzom i pogimdyvini skyriu tai as kai kirtau
![]()
Aš pagimdžius buvau nevalgius apie 20h.. tai irgi pogimdyvinėj kirtau užkandžius visokius, nes ojėj kaip norėjosi;D
Ieva B parašė:
Kokia temperatūra vandens? Gal per šaltas ar per karštas jai? Kitiems padeda merliukas. Juo apgaubti reikia.
Pamėginsim marliuką :}} o temp nustatom kaip turi būti :}}
auksellis parašė:
Čia man vienai į vakarą kojos nenormaliai tinsta, taip kad net dega? Ką tokiu metu pasiulytumėt? Esu girdėjus, apie šaltą vonele kojom?Kazin, galima?
![]()
Man dar akusere sake kad gerai arbuza valgyt, nes jis skyscius isvaro
Greteee parašė:
Sampanas, ricinos aliejus ir dar kazkas neuzfiksavau ?
sultys dar kazkokios
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai