Vyšnia8 parašė:
Ir kaip kelnės? Nesmunka? Nu man siaubas kažkoks, kaip smunka ir džinsai ir kelnės ir net nėštukių pėdkelnės. Dabar jau galvoju, kad noriu kombinezono su petnešom. …
Aš kobinzona pirkau busiu Karlsonas
Vyšnia8 parašė:
Ir kaip kelnės? Nesmunka? Nu man siaubas kažkoks, kaip smunka ir džinsai ir kelnės ir net nėštukių pėdkelnės. Dabar jau galvoju, kad noriu kombinezono su petnešom. …
Aš kobinzona pirkau busiu Karlsonas
Vyšnia8 parašė:
Yra nestukiu petkelnes HM. As nors nesioju m dydi bet emiau XXL, kad nespaustu. Tai man kaip tik ir tai toks jausmas kad per tvirtai laiko
Bet siaip yra vieta pilvukui ir jos uzsitempia aukstai, nereikia bijoti kad nusmuks ar pan...
Greta 1992 parašė:
Labai grazus puzikas
Cany parašė:
Yra nestukiu petkelnes HM. As nors nesioju m dydi bet emiau XXL, kad nespaustu. Tai man kaip tik ir tai toks jausmas kad per tvirtai laikoBet siaip yra vieta p…
Nu bet idomiai, jei jos jau vadinasi nestukiu pedkelnem, tai nesiojanciai m dydi, butent tas dydis ir turetu buti pritaikytas
as bent jau kai pirkau pries pora metu, nepamenu firmos dabar, bet paklojau nemaza sumele (reiks tas pacias is spintos traukt, nes nieko jom nenutiko), tai pirkau butent toki dydi, koki iki nestumo nesiojau ir buvo super, nepamirstant fakto, kad nesiojau jas iki pat gimdymo, tai pilvas jau ojojoj koks buvo...
Cany parašė:
Yra nestukiu petkelnes HM. As nors nesioju m dydi bet emiau XXL, kad nespaustu. Tai man kaip tik ir tai toks jausmas kad per tvirtai laikoBet siaip yra vieta p…
O man neštukiu drabužiai vienu dydžiu mažesni.Pvz su dukryte buvau 10 dydi uk o kelnes iki pabaigos nešiojau 8 dydžio.
Vyšnia8 parašė:
Pedkelnes, timpos ir slim dzinsai smunka, platejantys dzinsai ne, bet jauciu, kad tuoj juos isaugsiu per slaunis, tai nezinau, kui rengsiuos. Pilvas baisulinis. Kai pranesiau tevams, tete sako, tik neuzsiaugink vel tokio didelio
tipo virs 4kg
beatulkaa parašė:
As irgi siandien H&M nusipirkau kelnytes ir pedkelnes. Nesioju M dydi, kelnes tokias ir emiau, tiesiog super laikosi...pedkelnes irgi M nesioju tokias ir musipi…
As pedkelnes XXL emiau pacias didziausias tai jos man visai nesijaute kad didesne, netgi laisvesniu noreciau
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai