Meshka parašė:
O man jau kelinta savaite toks stresas pries darzelio starta, nezinau kas man daros, naktim negaliu ramiai miegoti 😕 Taip bijau tu ligu...nes as nuo pervargimo taip…
Bandykit save nuteikti kitaip,nebus ir viskas. Mes I darzeli dar neisim,bet as taip pat jau nusiteikus ligu sezonui,nei viena to neisvengsim,dar buna,kad kiti neidami i darzeli daugiau serga nei kurie eina. Viskas bus gerai🙂🌹 o jei nebus,taip bus ne visada,visos islipsim is vaiku ligu,vargu🙂 As dabar susitaikius su tuo kaip yra ir save raminu,kad bus lengviau kai jam bus 4m,nes nuo gimimo Nu praktiskai su juo esu viena,nera ko i parduotuve pasiusti,ar I vaistine,nera kas nakti apklosto,apie ligas net nekalbu. As save tikrai labai nuteikiu,bus gerai kitaip ir buti negali! Beja vargstu Su nugara,labai skauda,bet uzsimerki ir zinai,kad taves niekas nepakeis. Visko prikoncervuota,tortai gaminami naktim😀 Tai va tas uzpildytas laikas neleidzia galvoti apie tai kas bus,o jei ir pagalvoju veju blogas mintis salin! Ir tikrai kai pvz sirgom tortai uzsakyti nepasakysiu sorry as jums jo neiskepsiu,savaite apsikryziuoji sarvais ir zinai, kad kitaip nebus esi viena ir su tuo turi susitvarkyti🙂
Man kartai mamas noretus pabausti,papurtyti🙂 Tai nera pacios didziausios bedos gyvenime,paziurekit kiek vaikuciu Su negale,kiek daug didesniu problemu seimose,palyginus Su mumis tai cia smulkmena🙂
Linkiu buti,stiprioms islikti ramioms,nusiteikti ir dziaugtis dabartim,o susirgus pasveiksit tikrai,nes kitaip ir buti negali! Beja dziaukites,kurios turit vyrus sale ir kaip bebutu padeda,kitu atveju kas vyksta pas kitas Su vyrais,tada tikrai nebijokit sprendimu likti be ju,nes kitu atveju jus esat turtingos savo vaikais❤️ O as sau visada linkiu, myleti,pasitiketi,islikti ramiai,palaikyti Vienam kita,to linkiu ir jums🙂