2019.08.17 17:31 (prieš 6 m.)
Mesdu parašė:
Sako vyrams kitaip pusrutuliai dirba😉 Reikia gero sukretimo, kad suprastu ,arba moteris sukrauna terbas vyrui,arba pati iseina,tada atsipeikeja,atsikvoseja kas ivyk…
Mesdu, as jau du kartus gyvenime pasimokiau. Tik skiribu nepreike, nes ir istekejusi nei karto nebuvau. Cia pirma santuoka, bet tikruasiai paskutine. Dukrai jau 13, dar 5 metai ir iseis sau gyventi. Isvaziuos mokintis paskui ir dirbti prades. O mazsis kaip tik mokykla lankys. Bus kaip bus. Bet manau dar nesuvokia, kad as tikrai iseisiu. Nes matyt galvoje kirba mintis, kur as viena su dviem vaikais svetimoje salyje. O dar grasina kad mazaji sau pasiims. Maziu maziausiai vyrui yra zema tokias dalykais grasinti. Skiribu metu, net laikinai galiu gauti papimdomas ismokas ar valstibini busta. Todel soc.garantijos tik geresnes bus. Po pirmu santikiu, susikroviau daktus ir isejau tiesiog i gatve. Tuo metu buvau UK. Bet meciau viska, drauga(dukros teva), darba ir isvazaviau. Taip atsiduriau NO. Uzsiauginau su mamaos pagalba pirma vaika, nes tokia buvo sutacija. O dabar esu rami kad neprapulsiu. Bus tik lengviau. 😊
Taip kai susipazinau su dabartiniu vyru, galvojau wau na kodel jis issiskyre? Kaip myli vaikus, kaip demesi rodo man ir mano vaikui. Kaip del savo dukros kovojo. Tikrai galvojau kad nesuprantu kodel jie issiskyre. Bet dabar suprantu kodel. Nes ne vien mano dukra kliuna. Kliunu ir as, ir daug kitu dalyku. O kai pakalbu su uosvio zmona, ji vis kartoja kad mano vyras yra grina tevo kopija. O jo poelgiai tikrai tai irodo. Todel zinau kad nenoriu taip gyventi. Nes ir pasenus bus neka geriau, gal net blogiau. Zodziu daug rasyti cia reiktu. O ir forumas ne apie. Kaip bus taip, bet manau viskam nurimus. Nors ir busim ne kartu, bet abu laimingesni.
Nes pavargau bandydama kazka keisti ir peraukleti zmogu kuris to nenori. Todel GANA!! Uzteks verkti del vyro. Geriau verksiu del vaiko. 😊