Aktyvistė parašė:
Mielosios su kuo skalbiat mažylių drabužėlius? Yra spec milteliai ar kaip ten yra?
Su Neutral skystu skalbikliu
Aktyvistė parašė:
Mielosios su kuo skalbiat mažylių drabužėlius? Yra spec milteliai ar kaip ten yra?
Su Neutral skystu skalbikliu
Aktyvistė parašė:
Draugė rekomendavo miltelius BOBAS, arba ūkinį muilą pirmiesiems rūbeliams skalbti
dida83 parašė:
Draugė rekomendavo miltelius BOBAS, arba ūkinį muilą pirmiesiems rūbeliams skalbti![]()
Noretumet kad jusu vaikas kvepetu ukisku muilu...? ??
Cia retorinis turbut klausimas. Smirda man jis
Dabar ekologisku ir bekvapiu priemoniu pasirinkimas tikrai pakankamai didelis.
As Balance nusipirkau, bet dar neskalbiau. Savaitgali siaubti Ikea planuoju, bus kur viska susideti-skalbsiu ?
As kiek pamenu su pirmuoju, skalbdavau su neutraliu arba frosh'u - tai abu prastai skalbia, lieka demes, jei suaaugusiu rubus skalbti - prakaito kvapo neisnaikina ir tt. Zodziu manau kad tie vaikiski, alia be agresyviu sudetiniu daliu visi panasiai prastai skalbia.
aqva parašė:
Labuka mamytes,kur pirkotes visus vaikuciui reikalingus reikmenis?zirklutes,muiliukus,keremukus,zindukus ir t.t.Kur geriausiai apsimoka.internetu ar seip nuejus aps…
aš tai Assorti. viskas patikima, todėl nereik ilgai galvot
aqva parašė:
Labuka mamytes,kur pirkotes visus vaikuciui reikalingus reikmenis?zirklutes,muiliukus,keremukus,zindukus ir t.t.Kur geriausiai apsimoka.internetu ar seip nuejus aps…
Eurovàistinej internetu uzsakyma dariau, tai ir kortele panaudoti galima ir dar papildoma nuolaida gavau. Tikrai pigiau isejo.
Aktyvistė parašė:
As skalbiau su Neutral milteliais. Kol drabuzeliai nauji tai nebuvo problemu del demiu naikinimo. Gal veliau pries skalbiant demes atskirai reikes patrinti su kokiu ukisku muilu ir tik tada deti i skalbimo masina .
tizide parašė:
Noretumet kad jusu vaikas kvepetu ukisku muilu...? ??
Cia retorinis turbut klausimas. Smirda man jis![]()
Kaip ir ūkinio muilo, beje, nesmirdančio ;)
Šiandien pas mane skalbimo diena, tai kukulio drabužėlius skalbiu su Ariel Baby.
O ateity ir kitų firmų skalbiklius išbandysim, nes pasirinkimo tikrai netrūksta. Uch, dar laukia skalbimo kalnas patalynės, su rankšluosčiais, palutėm, merliukais ir kitais džiaugsmais... ir lyginti lyginti lyginti. Ale yra darbo su tuo pasiruošimu.
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai