janina0623 parašė:
Kaip reikalai su saldumynais? 🧁🍭🍩 mano mažoji - smaližė 🙂 nieko neslepiu, jeigu nori tai duodu, žinoma, saikingai ☺️
Megsta irgi
ledus valgo
janina0623 parašė:
Kaip reikalai su saldumynais? 🧁🍭🍩 mano mažoji - smaližė 🙂 nieko neslepiu, jeigu nori tai duodu, žinoma, saikingai ☺️
Megsta irgi
ledus valgo
janina0623 parašė:
Tik duok 🙂 slepiam šiaip, nes kitaip reikalauja iki pažaliavimo, ypač jei mato, kad patys valgom. Bet va vakar užlipo ant virtuvinio stalo ir pasiėmė maišelį toliau padėtų sausainių. Radau susikišusį pusę sausainio, kita pusę šuniui davęs. Tai ir tuos reiks slėpt 😁
Maniškis iš vis dar net nevalgęs nei saldainių, nei ledų 😁 laikausi principo, kad dar prisivalgys, o kol kas, kol turiu noro ir galimybių tai nevartojam jokio pridėtinio cukraus, nei druskos maiste. Didžiausias saldėsis jam datulės, vaisiai, uogos ir pan. Ledus dariau pati namie, sausainukų užkandžiams iškepu irgi. Kol kas valgo tikrai sveikai 😇
Minuscule parašė:
Maniškis iš vis dar net nevalgęs nei saldainių, nei ledų 😁 laikausi principo, kad dar prisivalgys, o kol kas, kol turiu noro ir galimybių tai nevartojam jokio pridė…
Šaunumėlis.
aš va neseniai pradėjau druskytės dėti į maistą tą , kurį ir sūnus valgo.
Jau gal pora mėnesių esu grįžus į darbą nepilnam krūviui 😀 tai omg kaip gerai! Aišku pasiilgstu mažylio, bet galva kaip prašviesėjo nuo vaiko auginimo, atrodo ir kantrybės ir nervų daugiau turiu, atlaidžiau žiūriu į išdaigas. Kol kas dirbu 3 dienas per savaitę. Sūnų prižiūri močiutė. Jau kažkaip neblogai sekasi. Parodo atia, pasiunčia bučkį ir net batus atneša, kad greičiau jau eik ir jokių ašarų, o kartais sunkiai išleidžia -tik atsikelia ir vaikšto mano kojas apsivijęs, kad niekur neičiau. Bet išėjus greitai užsižaidžia ir nurimsta. Kuo puikiausiai išbūna be mano pienelio, valgo žyyyyymiai geriau normalų maistą, kai nėra manęs su mp šalia. Tik pietų miegelio turi vežime migdyt, nes kitaip nesigauna. Tai dėl pietų miego labiausiai ir bijau kaip bus darželyje, nes ten niekas nei sups, nei nešios.
Malu parašė:
Imanoma, nes draugu vaikai neprabudavo visos paros kartukai savi visas 24h drauge nebepadeda nei motyvacijos nei meditacijos
![]()
Ačiū ❤️😊
janina0623 parašė:
Maniškė nori visko paragauti, bet saldumynų paragavus dažniausiai nevalgo, jos mėgstamiausi - guminukai ir želė 😂 visa kita gali nebūti...jei ant stalo būtų ledų, pyrago, sausainių, sūrio, alyvuogių ar mėsytės, tai ji mieliau kerta sūrį, alyvuoges, mėsytę...o tie kiti jei paragauja, tai liux..bet kažkaip jos nežavi ir neprašo...pati nueina į stalčių pasiimti ko nors, bet jei nėra guminukų tai pagal ją nieko skanaus nėra 😂
Dziovinti vaisiai, uogos, riešutai patinka...ir tešla žalia🤦🤦🤦 pyragų,sausainių ir t.t...😂🙆🤦
Oooo parašė:
Faktas, kad įmanoma! Su baltu pavydu žiūriu į šeimas turinčias daugiau nei vieną vaikutį, ateis ir mums antram laikas.![]()
![]()
Ačiū 😘
janina0623 parašė:
Mėgsta viską ragaut, bet pridėtinio cukraus stengiamės neduot. Vaisių ir uogų daug valgo, bananuose ir vynuogėse ir taip nemažai cukraus. Saldainių, tortų, šokolado vengiam, šakočio ragavęs, ledus gaminu iš jogurto, banano ir uogų, bet dar nelabai moka juos laižyt, tai kanda ir kramto.
o šiaip kokiam užkandžiui be vaisių tinka sūris, jogurtas, mėsos gabaliukas, duonos lazdelė, pasiima į ranką ir patogiausia taip valgyt.
janina0623 parašė:
Maniškis viską valgo, išskyrus mėsą. Bet retais atvejais įsiūlau ir ją. Taip saldumynų grynai neduodu, jei mato, kad valgau, tai duodu mazą kasniuką
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai