simutes parašė:
Sveikos!
Koks nuostabus dalykas yra issamus vaiko patikrinimas!!!?
O pas genetikus tik su siuntimu daktares galima papulti? O jus siunte nes trejetukas?
simutes parašė:
Sveikos!
Koks nuostabus dalykas yra issamus vaiko patikrinimas!!!?
O pas genetikus tik su siuntimu daktares galima papulti? O jus siunte nes trejetukas?
jussta parašė:
Jei sugalvosite negrysti, uz nepanaudotaa atostogas tikrai sumokes. Suskaiciuos visaa susikaupusias kalendorines dienas, daugins is koeficiento 0.7 kad suskaiciuot,…
Ačiū už atsakymą.
Monkutee parašė:
Jeigu nesunku nufotografuokite, butu idomu paziureti. Man ir tu skaiciu nedaug, slaunikaulio, galvytes, pilvuko ir dar kazkoks rodmuo
Paziurekite gal kas aiskiau pasidarys
Monkutee parašė:
Jeigu nesunku nufotografuokite, butu idomu paziureti. Man ir tu skaiciu nedaug, slaunikaulio, galvytes, pilvuko ir dar kazkoks rodmuo
Paziurekite gal kas aiskiau pasidarys
SimaB parašė:
Paziurekite gal kas aiskiau pasidarys![]()
Kur darėtės jej ne paslaptis ? Pati esu iš Kauno,idomu ar dabar visur tokius lapus duoda nes su praejusih nėštumu noeko panašaus negavau.
SimaB parašė:
Paziurekite gal kas aiskiau pasidarys![]()
Inkstai rasoma norma, pas mane abieju inkstu geldeliu dydziai net surasyta
labai visur skirtingai viska daro ir raso, visada galvodavau kad yra kokie standartiniai vienodi pildymo blankai medicinoj, o pasirodo vis kitur kitaip
KarinaK parašė:
Kur darėtės jej ne paslaptis ? Pati esu iš Kauno,idomu ar dabar visur tokius lapus duoda nes su praejusih nėštumu noeko panašaus negavau.![]()
As ir kauniete, vakar buvom irgi gavom toki lapa tik ranka suzymeta viskas
KarinaK parašė:
Kur darėtės jej ne paslaptis ? Pati esu iš Kauno,idomu ar dabar visur tokius lapus duoda nes su praejusih nėštumu noeko panašaus negavau.![]()
Su pirmaja buvo siokiu tokiu klausimu. Pirmas apsilankymas pas genetike buvo privaciai, o po to perkele i santariskes. Ten buvo 21 ir 26 savaites labai issamios echoskopijos :). Tad abiem kartais gavau po toki lapa ir po 1-1.5 val trukmes issamia apziura :). Su siuo nestumu Kaune is viso nieko negavau, gydytojas tik ziuredamas vis sakydavo kad tas ok, anas ok. Buvom vel privaciai 12 savaite pas genetike, dave irsasa, bet ten tik pliusiukai sudeti prie organiuku, kurie jau issivyste.
SimaB parašė:
Su pirmaja buvo siokiu tokiu klausimu. Pirmas apsilankymas pas genetike buvo privaciai, o po to perkele i santariskes. Ten buvo 21 ir 26 savaites labai issamios ech…
O kur privaciai buvote? Ir kokios kainos?
Giedre111 parašė:
Inkstai rasoma norma, pas mane abieju inkstu geldeliu dydziai net surasytalabai visur skirtingai viska daro ir raso, visada galvodavau kad yra kokie standartini…
O kokie pas jus geldeliu dydziai?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai