sandaliuke parašė:
Mum sakė reikia asmens kodo...
Bet jeigu uzregistravot vaika internetu tai poliklinikoj galima pagal varda ir pavarde ir jie turi sistemoje viska matyti
sandaliuke parašė:
Mum sakė reikia asmens kodo...
Bet jeigu uzregistravot vaika internetu tai poliklinikoj galima pagal varda ir pavarde ir jie turi sistemoje viska matyti
As11111 parašė:
O jis gali duoti mano banko Saskaita? Tai vaika galima priregistruoti toje pacioje seniunyjoje?
Gali. Mano vyras vaziavo ir pateike mano saskaita.
aggg parašė:
Jus man geriau sakykit kuom pasutimus tepat? Po smakru radau paraudima :/
Sis kremukas nuo issutimu labai geras.
Joks sudocremas neprilygsta.. 
ozuzuliukas parašė:
Kaip mamytes su naktiniu maitinimu ? jai leliukas miega ar keliates ir zadinate pavalgyti ?
Pirmom savaitėm keliau, o dabar ne. Pupa pati žino jau savo maitinimo laiką, kartais kelias 1 arba 2x per naktį
dabar jau ji mane prižadina
Zirzė parašė:
Mums irgi luposi, aplink ciurnas irgi. Gydytoja sake, kad normalu. Po maudyniu aliejuku tas vietas patepiau pora kartu ir praejo.
Odelė ir mūsų prie sausesnių, tai tepu aliejuku kojytes, padeda
Jolacki parašė:
Sis kremukas nuo issutimu labai geras.
Joks sudocremas neprilygsta..
Prisidedu prie rekomendaciju sio kremuko. Juo tepu paraudimus raukslytese,kai dar nera issutimo,bet itariu,kad gali but. Sudokrema tepu kai jau nekyla abejoniu,bet tepu tik karta,po to jei reikia siuo kremuku dar patepu. Kai taip karsta,tai issutimu isvengt praktiskai neimanoma?
As11111 parašė:
O jis gali duoti mano banko Saskaita? Tai vaika galima priregistruoti toje pacioje seniunyjoje?
Jis turi buti registruotas adresu, kuris yra toje seniunijoje. Na tarkim gyvenat antakalni, uzregistruojat vaiko gyvenamaja vieta savo namu adresu ir tada antakalnio seniunijoj tvarkotes pasalpa.
ozuzuliukas parašė:
Kaip mamytes su naktiniu maitinimu ? jai leliukas miega ar keliates ir zadinate pavalgyti ?
As dar vis keliuosi, nes su svoriu buvo bedu. Eisim po savaites pas daktare, jei viskas ok nebekelsiu. Gaila vaiko is miegu rigdint....pampi kol pakeiciu isirekia..valgydamas uzmiega
Zirzė parašė:
Nuo nauju metu kiekvienas vaikas gaus po 30eu ir daugiavaikes dar papildomai. O dabar ar priklauso, nzn
Ką reikia sutvarkyti, kad būtų galima gauti tuos 30 eur/mėn.?
Aleksandra29 parašė:
Ką reikia sutvarkyti, kad būtų galima gauti tuos 30 eur/mėn.?
Is tikro, tai nelabai zinau
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai