As11111 parašė:
Kodel po puses metu?
Gal kai pjuvis sugs visiski tada jau galima detis (jis man sake, kad pooperacinis lakotarpis 6 menesiai po operacijos). Aisku as galiu ir nesideti tos spirales, jis man tiesog suteik info
As11111 parašė:
Kodel po puses metu?
Gal kai pjuvis sugs visiski tada jau galima detis (jis man sake, kad pooperacinis lakotarpis 6 menesiai po operacijos). Aisku as galiu ir nesideti tos spirales, jis man tiesog suteik info
Agata1 parašė:
As irgi po cp, tai einu sekancia sav apziurai, tikiuosi irgi bus viskas ok. Su pasisaugojimu tai niekad nereikejo man, visada vyras tai irgi dabar aktualu koki buda…
Na mes po pirmo vaiko saugojomes visada kol nenusprendem antra turet :). Rizikuot nenorejau :). Be to po cp kazkaip baugu anksti pastot. Bet mano gyd sake, kad pas ji viena moteris grizo vel besilukianti po 2 menesiu po cp. Tai sake isnsiojo ta lekiuka ir vel ispjove
migla... parašė:
Mane labai varine donina nes hormonu negaliu. Nuo kada ja galima ideti? Ar buvo skausmingesnes/gausesnes menesines? Zodziu ar rekomenduotumet?
Man gyd.sakė,kad po gimdymo turi praeiti min.2 mėn. Tada pasirodyt,padarys tepinėlio tyrimą ir jei nebus jokio uždegimo,infekcijos bus galima įdėti.
Pirmą kartą kai turėjau,nieko nejaučiau. Man mm ir taip niekad nebuvo skausmingos, o įsidėjus spiralę nepasidarė ir gausesnės. Žodžiu,man asmeniškai jokio diskomforto ar komplikacijų,todėl vėl bandysiu tą pačią firmą dėt.
SimaB parašė:
Na mes po pirmo vaiko saugojomes visada kol nenusprendem antra turet :). Rizikuot nenorejau :). Be to po cp kazkaip baugu anksti pastot. Bet mano gyd sake, kad pas …
Eina sau
Agata1 parašė:
Eina sau![]()
As ir buvau apakus, bet gal netycia ten gavosi tas leliukas. Na bet dabar mano vaikui beveik 2 menesiai, bet vyras man dar nlb patinka :D. Gal kitom moterim kitaip
Simonske parašė:
Mamos, ar jusu maziukai labai jautriai miega? Nevaikstom ant pirstu galu, kalbam ne pasnibzdom, ir muzikos ar kitu triuksmu nevengiam, bet kartais i kiekviena krabz…
Ir musu taip. Ypac kol neimiges.
SimaB parašė:
As ir buvau apakus, bet gal netycia ten gavosi tas leliukas. Na bet dabar mano vaikui beveik 2 menesiai, bet vyras man dar nlb patinka :D. Gal kitom moterim kitaip …
Tai jo, gal netycia, bet baisu kaip butu taip greit, ypac kad kaip saket pooperacinis laikotarpis 6men, o vel ten viskas temptis turi... nu bet va viskas gerai baigesi
O del vyru...tai man tas pats, nelabai suprantu, cia gal hormonu pasikeitimai, gal kad pas abu mintys tik apie maziu kol kas kol priprasim, nes pirmas vaikas, labai viskas nauja. Jau po biski atsiranda vietos mums kaip porai, bet iki dabar tai jokiu minciu ta linkme man nebuvo?
SimaB parašė:
Jus turite galvoje skutima/depiliacija? As nieko nedariau kol visiskai nebuvo nukrite sasiukai rando vietoje. Kai sasiukai nukrito ir nebebuvo nemalonaus jausmo lie…
Ačiū, būtent tai ir turėjau omenyje
bandysiu ir aš susitvarkyti.
SimaB parašė:
Na mes po pirmo vaiko saugojomes visada kol nenusprendem antra turet :). Rizikuot nenorejau :). Be to po cp kazkaip baugu anksti pastot. Bet mano gyd sake, kad pas …
O jums pirmas cp buvo planinis ar ekstra? Ir kodėl antras irgi buvo cp? Įdomu ar antrą vaikelį pati galėsiu gimdyti
kris908 parašė:
Dziaukites kol miegaiki menesio maniske irgi luzdavo valgydama. O dabar sunkiai. Kaba ir po valanda vos ne, paleidzia ir guli 5 min kaip luzus. Ir paskui staiga…
Taip taip as sakau kad kajfuoja po valgio. O po to tik op ir kaip niekur nieko??? bet po valandos budravimo uzmiega.tik i viezima paguldau ir akytes jau uzmerkia bet reikia vezioti kai stovi vezymas miego nera?
Aleksandra29 parašė:
Ačiū, būtent tai ir turėjau omenyjebandysiu ir aš susitvarkyti.
Nors ne manes klausiat bet pasisakysiu.man pirma dare extra cp o antra leido bandyt gimdyt paciai ir viskas puikiai pavyko.taip kad priklausomai nuo situacijos turetu leist bandyt ;)
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai