Figli parašė:
Daug mamyčių iš Panevėžio?![]()
Aš iš Panevėžio ?
Figli parašė:
Daug mamyčių iš Panevėžio?![]()
Aš iš Panevėžio ?
Gabushka parašė:
Tai va va, as ir galvoju, ar pirkti kazka panasaus, ar viska atskirai.. man patinka , kad gali daug ka apsideti aplinui , pvz : higienos priemones, ranksluoscius, p…
As ir nusprendziau pirkti komoda bet paprasta, ne ta kur su vystymo lenta. Ir atsikai desiu vystymo lenta ant jos, o vonele jau bus matyt ar ant grindu ar ant stalo
Justtyttee parašė:
Aš iš Panevėžio ?
Ir aš
Jovitux4 parašė:
Laba ryta. Ar ryte pabudus iskart jauciat judesius? Ar po kurio laiko tik?
Kaip kada, bet dazniausiai taip. Buna kokia 4h grudasi, baksnojasi. Tai pabudus man, jis matyt ramiai miega, tai neiskart
deimantuoskius parašė:
As tai nuo pirmu dienu sunu vonioj maudziauSi maziu irgi taip pat nuo pirmu dienu pratinsiu prie vonios.
![]()
Super! Aš ir už vonia ,dušo srove labai super,masažiukas toks ,pamenu manajam labai patikdavo ??
Gabushka parašė:
Tai va va, as ir galvoju, ar pirkti kazka panasaus, ar viska atskirai.. man patinka , kad gali daug ka apsideti aplinui , pvz : higienos priemones, ranksluoscius, p…
Gal ir patogu ,jei vietos yra sočiai . Bet aš maudydavau ,i rankšluostį ir ant komodos vystyti ,o ten viskas po ranka irgi ?
Dabar ir planuose komoda ,nusižiūrejau rinkinį lovyte+komoda pritaikyta vystymui ,o ten viska susideliosiu tik vaikučio.
Jovitux4 parašė:
Sveika,mane dažniausiai lelius ryte pažadina su bumsėjimu ,ir naktį jaučiu ?
Labas visoms ☺️
Ar aš čia dar viena esu neišsirinkusi v e ž i m ė l i o? Ar yra daugiau tokių?
Jau nebežinau ką reikia pirkt... Jau atrodo radau tą "vienintelį", bet poto paaiškėjo minusas - sportinė neišsitiesia į gulimą padėtį. Jei mano mažylis nenorės gulėt lopšyje ilgai, tai ką tada daryti... Ar čia nėra trūkumas? ?
Coda parašė:
Super! Aš ir už vonia ,dušo srove labai super,masažiukas toks ,pamenu manajam labai patikdavo ??
Sveikute maniskis jau 3 diena ramus. Tik biski pasispardo. Tai ir rytais taip pat ramus. Turbut dar vietos yra jam keist padeti visaip uz tai silpnai spardosi
katkat parašė:
Labas visoms ☺️
Aš dar irgi neturiu vežimėlio, tik skaitinėju apie juos, apžiūrinėju. Bet manau vis dėlto rinksiuosi 3in1 dideli su pripučiamais ratais, nors jie nelengvi bet manau reikia uždaresnio lopšio, visgi rudeni ir žiema daugiausiai reikės važinėti. O taip tai dar nieko nesu nupirkusi, tik pirmų rubelių komplektuką ir pampersų 2 dydžių ?
katkat parašė:
Labas visoms ☺️
Manau nuleidziama sportine dalis yra pliusas. Nes vezamas vaikas daznai gali uzmikti ir jam sveikiau miegoti gulint, o ne sedint.
Jovitux4 parašė:
Man ivairiai buna. Kartais pabundu nuo bumsejimo. Pvz siandien pabudau ir tik tada pradejo duotis. O buna kad ryte visai nieko ir tik apie pietus sulaukiu
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai