Orxideja9891 parašė:
As uzeinu tik pasiskaitau kaip ragaujat ir kokiu bedu bedeliu lauks manes uz poros savaiciu. Ir va uztikau vargse LauraLT, mano diena siandien kaip jusu.. kazkoks …
Man tas pats va spurgu nusipirkau .... Gydaus stresa
Orxideja9891 parašė:
As uzeinu tik pasiskaitau kaip ragaujat ir kokiu bedu bedeliu lauks manes uz poros savaiciu. Ir va uztikau vargse LauraLT, mano diena siandien kaip jusu.. kazkoks …
Man tas pats va spurgu nusipirkau .... Gydaus stresa
LauraLT parašė:
ar jum dar buna dienu kad noris tik verkt del visko ir nieko daugiau??![]()
Dar ir kaip būna, tik aš ne verkiu, o rėkiu ant vaikų ir vyro. Jau geriau išsibliaučiau užuot ant kitų savo hormonus išliejusi
Bdaskeee parašė:
Mikroelementai ir elektrolitai ????????????????????
Manyciau viskas tvarkoj. Nors ir vitD link zemesnes ribos,bet ji puikiai pasisavina organizmas,ta parodo kalcio kiekis. Aisku medikai geriau ta turi isaiskint.
LauraLT parašė:
nea ;) ir nenaudosim. maniskis vis dar nesivarto , nevalgo ir nieko nenori, ka kalbet apie sedejimus..![]()
Maniškis irgi dar nesivarto galima sakyti ant pilvo neapsiverčia vienas o nuo pilvo ant nugaros kartais apsiverčia ir tai su ašaromis. ?
Bdaskeee parašė:
Mikroelementai ir elektrolitai ????????????????????
Kai pas mano leliu buvo vit D 85 padidino doze....bet po to gavosi rezultate virs 300 ??
Pyle parašė:
Neturim. Jau vakar atrodė baigsis viskas. Gal čia lėkt nusipirkt?![]()
Mums labai padejo nuo stipraus kosulio be jokiu vaistu tik juros vandeni.kvepavo tai nosyte teket pradejo ir issovale viskas gan greit sakyciau
Na ka o mes paragavom triusienos,visai viskas gerai,tik aisku maziau suvalge nei visda,tai galvoju kad cia del to kad mesa, triusienas su moliugu tyre sumaisiau
Na maniskis jau senai vartosi ir dabar jau i visas puses,jau zloaust bando iratsiseda pats su minimalia pagalba
bet as galvoju kad cia nuo baseino,nes lankom ji nuo 3meneaiu
dabar tarpa padarem dvi savaites nes sergam.
Janina23 parašė:
O mums dantukas isdygo, ir geriau vaikas valgyt ir miegot pradėjo, tai čia išeina kad jis jam 5men dygo ir skaudėjo??
as kasnakt meldziuos kad maniskiui isdygtu ir imtu valgyt kaip zmogus.. sveikinimai jums!!!
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai