Ru1000 parašė:
Is kur uzsisakete? Galite ir az parasyt, jei cia nesinoretu rasyt.
Beaba galima pagamint kruopu koses papildomai, ko Avent man rodos negali. ;)
Ru1000 parašė:
Beaba galima pagamint kruopu koses papildomai, ko Avent man rodos negali. ;)
Ru1000 parašė:
As turiu Avent 4in1 - dabar nepirkciau jau...savo funkcija atlieka gerai, nors sutrynus darzoves kieka vienas kitas gumuliukas, bet siaip erzina tai kad pvz indas su darzivem garinimo metu neprisitvirtina prie aparato, laikmatis nesisuka atgal, jei nepaziurejai kada pradejai garinti paskui nebezinai daug ar mazai cia liko laukti, trynimo funkcija veikia labai garsiai, mano lelius net nesugando tad reikia trinti isnesus vaiką iš virtuvės, kai kurios dalys laabbaaiii sunkiai atsidaro / issiardo plovimui...be to kruopu negarina ka lyg tai daro beaba
Ru1000 parašė:
Atsakymas jums issamesnis is pardavejo:Kuris geresnis - Avent (kalbame apie naujesni modelį - 4in1) ar beaba solo - amžinai užduodamas klausimas, į kurį realiai sunku atsakyti.
,
Abi prekės patikimos, šiuo klausimu negalima kombainiukų išskirti. Tai du rinkos lyderiai vaiku maisto gamybos srityje. Šis pasirinkimo klausimas yra amžina dilema, o atsakymo vienareikšmiško nėra.
Beaba Solo didžiausias privalumas, kad turi grudų virimo funkciją su papildomu priedu, be to galingesnis variklis, kompaktiškesnis (mažesnis ir lengvesnis) praneša apie nukalkinimo poreikį, yra galimybe reguliuoti košes konsistencija, nes vanduo garinimo procese atsisluoksniuoja nuo daržovių.
Avent 4in1 grūdų virti negalite. Naudojime privalumas - išverdi, apverti indelį - mali. Taigi paprastesnis naudojimas, bet dėlto negalite reguliuoti košes konsistencijos. Grudu koses nepagaminsite.
Abu kombainai geri ir abiems būsite patenkinta, pirkti rekomenduoju, kuris arčiau širdies ir ypač įsivertinant, ar virsite grūdines košes iš grūdų, dribsnių ir t.t.
Belluchia parašė:
As turiu Avent 4in1 - dabar nepirkciau jau...savo funkcija atlieka gerai, nors sutrynus darzoves kieka vienas kitas gumuliukas, bet siaip erzina tai kad pvz indas s…
O taip. As ir tuom nepatenkinta.tik fb to skelbt nereikia o tai as parasiau kai klause beaba ar avent tai uzsipuole kad naudotis nemoku atseit ju gaminta produkta ispeikciau. Turiu aventa bet galvoju tikrai zinociau imciau kita na bet gal ir tas savu trukumu turi.
As turiu beba, esu gan patenkinta nes negaliu lygint su aventu, jo neciupinejau, kas liecia garinima tai man visai patinka, kartais reikia pora kartu pagarint kad suminkstetu produktai, ar tas kruopu indas suzavejo? Nzn! As vis dar mirkau ir verdu koses, taip greiciau! Bet kriause garinu ??♀️ Na ryt pabandysiu velta kruopu inda! Kas liecia blenderi tai susmulkina gerai jeigu nera lb mazas kiekis! Kai viriau vienam kartui tai nesusmulkindavo (ragavimo stadija pas mus) dabar maisau pora darzoviu ir pasiruosiu dviem valgymam (2dienom) tai viska sumala super
o jei reikia praskuedziu ale sultinuku likusiu nuo virimo
rinkausi sita nes man jis buvo tiesiog grazus ? ir del kruopu kuriu negaminu ???♀️
Oryte parašė:
O ne paprasciau tiesiog isvirti ta darzove nei aparatu naudotis? Ar cia del sveikumo, kad garintas maistas sveikesnis? Del to tie aparatai naudojami? Nes ziuriu kai…
Tai kaip tik paprasčiau su aparatu. Vienas indas, issigarino, (nereikia prie puodo stovėti), apgertei ir paspaudus mygtuką sutrina į norimą konsistencija. Turiu Avent tai senesni, viskas ten labai paprasta
cukli4ka parašė:
Na ka o mes paragavom triusienos,visai viskas gerai,tik aisku maziau suvalge nei visda,tai galvoju kad cia del to kad mesa, triusienas su moliugu tyre sumaisiau![]()
I baseiną nieko prieš ir aš eičiau su maniškiu, bet viskas atsisuka i finansų , nes Enrio tetis nei cento nesiųncia ką nesiučia jis net nerašo mėnesiais. O jis randasi kažkur tai Azerbaijane čia ji surasti kai adata šieno kupetoje.
Tiesa vakar maniškis jau pats apsivertė ? negalėjo pasiekti meškiuko tai isilingavo pump ant pilvo ir pats pasiėmė nors kai nori apsiversti tai jis burbuliuoja ?
Oryte parašė:
O ne paprasciau tiesiog isvirti ta darzove nei aparatu naudotis? Ar cia del sveikumo, kad garintas maistas sveikesnis? Del to tie aparatai naudojami? Nes ziuriu kai…
kas liečia indų plovimo kiekį matyt garintuvas labiau apsimoka, bet aš jo neturiu ir kažkaip nejaučiu didelio poreikio. Nes kaip ir Tu, manau, kad jo reiks neilgam. Dėl sveikesnio maisto, nelabai gilinausi, bet matyt garintas maistas savo savybėmis kiek vertingesnis už virtą.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai