Noen parašė:
As tikrai nesu pamisusi del maitinimo krutimi, bet kazkaip liudna pasidare pamacius ta eilute “nuo 9 menesiu motinos pienas nebereikalingas”...
Įdomiai čia jas mokino, gerai kad maitino mus po metus laiko.☺️
Noen parašė:
As tikrai nesu pamisusi del maitinimo krutimi, bet kazkaip liudna pasidare pamacius ta eilute “nuo 9 menesiu motinos pienas nebereikalingas”...
Justtyttee parašė:
Radau pas mamą užrašus kaip mane ir brolius prieš 40 metų primaitino![]()
Va je kaip cia viska greit siulo.7men.ir varske ir pienas.biski persistengta, na bet taip mokino mamas ka dabar daryt.
Nors mano mama man nedave taip anksti varskiu ar kiausinio trynio. Zinau kad jau 5-6men.tai sultyciu butinai reikia duoti pratinti.taip visad ji man sako?
Justtyttee parašė:
o mane tik apie 3 mėn, nes pienas liesas buvo
Misterija parašė:
Aš jau nuleidus rankas dėl to miego ?
Del to miego,tai pakeli tas rankas ir vel nuleidi,pakeli ir vel nuleidi,o po kiek laiko jau nuo nemigos naktim, tos rankos jau net ir nebepakyla
stebuklingas zodis - isaugs. Ir jis manes visai nei nuramina,nei paguodzia.
Justtyttee parašė:
Radau pas mamą užrašus kaip mane ir brolius prieš 40 metų primaitino![]()
Eina sau, kaip įdomu! Man įdomu kaip bus kai mes močiutėmis tapsime, bus naujos tiesos, nauji tyrimai, kažin ar paneigs šiandienines tiesas, ar ne
Vaivulka parašė:
Eina sau, kaip įdomu! Man įdomu kaip bus kai mes močiutėmis tapsime, bus naujos tiesos, nauji tyrimai, kažin ar paneigs šiandienines tiesas, ar ne![]()
bus koks nano ar bio pienas
Vaivulka parašė:
Eina sau, kaip įdomu! Man įdomu kaip bus kai mes močiutėmis tapsime, bus naujos tiesos, nauji tyrimai, kažin ar paneigs šiandienines tiesas, ar ne![]()
Kiek teko bendraut su mamomis is ivairiu kartu,tai visas skirtingai moke. Bendravau su vyro teta,kuri turi 40m ir 31m vaikus,tai ji savo kudikelius priziurejo,taip kaip ir mum daugmaz db rekomenduojama. O ir tos tiesos vienos nera,nes ir db visos skirtingai auginam. Vienos jau mesa duoda ragaut nuo 4men, o kitos dar isimtinai maitina tik mp iki 9men.
Airablue parašė:
Del to miego,tai pakeli tas rankas ir vel nuleidi,pakeli ir vel nuleidi,o po kiek laiko jau nuo nemigos naktim, tos rankos jau net ir nebepakyla![]()
stebukl…
Dar yra pasakymas- tai laikina
pele66 parašė:
Va je kaip cia viska greit siulo.7men.ir varske ir pienas.biski persistengta, na bet taip mokino mamas ka dabar daryt.
O kodel butina pratinti prie sulciu?
pupa19 parašė:
O kodel butina pratinti prie sulciu?
Man irgi toks.klausimas.kilo gal del alergiju visokiu
..'tik manau ir sultys sultims.nelygios reikia.paciom jas.nebent spaust nes.pirktiniu tai tikrai neduociau
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai