CCandy parašė:
O as noriu paklausti kas atostogavo uzsieni su vaikais pvz. turkija,tenerife,graikija ir pan, ar uz vaika irgi visa pilna kaina reikia moketi?ar iki keliu …
Iki 2 metu nemokamai.
CCandy parašė:
O as noriu paklausti kas atostogavo uzsieni su vaikais pvz. turkija,tenerife,graikija ir pan, ar uz vaika irgi visa pilna kaina reikia moketi?ar iki keliu …
Iki 2 metu nemokamai.
Measka parašė:
Merginos, kokią pagalvę dedat mažyliams? Pas mane dar ta "kūdikiška" is ikea, galvoju gal ką reiktų keisti jau 🤔
Jokios. Atsibudus vis randu skersai lovos. Tai kaip ir nereikalinga pagalve 😁
Evi2 parašė:
Mamos klausimas seimos gydytoja dave siuntima pas ortopeda ar galiu registruotis bet kur ar tik kazkur konkreciai nes ji saje antakalnio poliklinikoj bet ten nenori…
Kur norit
Evi2 parašė:
Mamos klausimas seimos gydytoja dave siuntima pas ortopeda ar galiu registruotis bet kur ar tik kazkur konkreciai nes ji saje antakalnio poliklinikoj bet ten nenori…
Bet kur su siuntimu.
Evi2 parašė:
Jeigu siuntimas f027 forma (atskiras lapas duotas i rankas) tai galit bet kur. O jei tik irasas ambulatorineje korteleje tai tik toje istaigoje galima.
Bdaskeee parašė:
Mano mazei kai miega ant priekiniu dantuku baltos demes, poto dingsta. Kas cia gali but gal zinot?![]()
Gal ne tik kai miega pas maniske irgi yra bet ir pas mane ju yra arba kariesas skaiciau arba genetika arba dantu pasta
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai