Daiva_p parašė:
Mamos, ar duodat vaikams geruju bakteriju? ☺️ Ir kokias duodat?
Duodam, gefilus
Daiva_p parašė:
Duodam, gefilus
ARSa parašė:
Merginos, o gali mėnesio laiko kūdikis buti "priprates" prie ranku ir nešiojimo? Ar tokie mažiukai jau gali ožiukur rodyti? Aš jau visai "nuoušau" :)))))
Man irgi aktualu? Tas pats klausimas kyla..
Daiva_p parašė:
Mes BioGaia naudojam?
Bet daugiau jokių nuo pilvo pūtimo ar diegliukų. Tik gerąsias bakterijas.
JJan parašė:
Duodu. Nuotraukoj kokias. Ligoninej jas davė mums.
Mes irgi sitas naudojam dar ligoninej po antibijotiku paskyre
Šilo_uoga parašė:
Būnam tol, kol neatsibosta, bet as nieko blogo nematau tame gultuke. Taip pat ir kėdutėje, kaip tik šiandien klausiau ortopedo ar nieko tokio jeigu važiuoji toliau …
Maniskis tai isterikas kele kai i lauka ejom, nenorejo vezime but visai.. kosmaras.. Miega tik kada vaziuoja. O ikelus i auto kedute iskart nutyla, tai budavo idedu i kedute ir vazinejamies.. tyla ramybe, bliamba susirietes, man jos tokios nepatogios atrodo ir visviena jam ten gerai
Kontroliuoja mus kaip jam reikia
Kristinamm parašė:
Merginos, kurios vartojot antibiotikus žindymo metu, leliukam pašaliniú reakcijú nebuvo? ?
Nieko nepastebejau.....
Šilo_uoga parašė:
Būnam tol, kol neatsibosta, bet as nieko blogo nematau tame gultuke. Taip pat ir kėdutėje, kaip tik šiandien klausiau ortopedo ar nieko tokio jeigu važiuoji toliau …
Manau rekomendacija laikyti ne ilgiau kaip 2h yra dėl to kad vaikas nebutu laikomas kasdien toje kėdutėje ir po kelias valandas. Aš pro matau kad kažkaip mažylis sukniumba kėdutėje nors ir nieko nesako kad jam nepatogu. Tai nesinori ilgai laikyti. Bet pvz mes tikrai važinėjame toliau. Kelionė kartais trunka ir 3-3,5 val. Tai manau kad teks vaikui ir ilgiau pasėdėt. Bet ne kasdien. ;) kartas i mėnesį manau tikrai nekenkia....
ARSa parašė:
Pamenu po pirmo nėštumo nuėjus i soliariuma taip nusvilau spenelius ir pilva, kad savaite verkdama maže maitinau :))))) nebekyla man iš vis poreikis eiti I soliariu…
Aš dar nėščia būdama užsiregistravau pas dermatologę, nes eilės labai didelės. Man tai žiauriai nepatinka, kad apgamų padaugėjo, aš ir taip jautrios odos, po kiekvienos vasaros vis daugiau jų, o po šios tai išvis siaubingai. Būdavo pasikasau nugarą, užčiuopiu kažką, klausiu vyro ar spuogas čia, sako nee, apgamas. Ir taip daug sykių buvo, tai jau net vyrui neramu.
orxideja9891 parašė:
Maniskis tai isterikas kele kai i lauka ejom, nenorejo vezime but visai.. kosmaras.. Miega tik kada vaziuoja. O ikelus i auto kedute iskart nutyla, tai budavo idedu…
Man atrodo jiems tas nugaros išlinkimas yra patogiau nei gulėt ant lygaus paviršiaus. Šiaip reiks pratestuot ar ji verktų kieme jeigu pavežiočiau uždėjus automobilinę kėdutę vietoj lopšio. Nes nu dabar tai pravalas eit į kiemą su vežimu, arba turi žvyrkeliu eit, kad rami būtų, arba verks visalaik. Menkas malonumas išeit pasivaikščiot, kai vaikas klykia vežime
šiandien išvis, ji net stačiom nešyklėj užmigo, o vežime miega vieną sykį iš 10.
egl_e parašė:
O aš kažkur skaičiau, kad auto kėdutėje nerekomenduojama ilgiau kaip 2val?
Mes turim chicco, galima ją naudot nuo pat gimimo, prilaiko gerai galvytę, bet mes tik neseniai pradėjom naudot, kai ji jau pati laiko daug geriau galvyte, kažkaip man pačiai ramiau ir saugiau atrodo. Kai sueis du mėnesiai pirksiu kenga mei tai nešyklę, man jos patogesnės atrodo
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai