jurgitele32 parašė:
Mano vyrukas nuo puse 4 miega. Ir neimanoma prizadinti.zadinu pasiraito ir toliau miega
idomu kokia naktis bus
Maniškis ir miega, ir net neketina keltis, bus ka veikti☺️
jurgitele32 parašė:
Mano vyrukas nuo puse 4 miega. Ir neimanoma prizadinti.zadinu pasiraito ir toliau miega
idomu kokia naktis bus
ARSa parašė:
Ta pati straipsni būsim skaite;) o jusu ta hemangioma ryškiai raudona ir vientisa ar is smulkiu kraujagislyciu?
ARSa parašė:
mūsu bėrimas irgi paryškėja vaikui sušilus. Tas kur raudonas, tai per 5 dienas jis toks 3 ir pabūna pusdieni ir dingsta. Sakau gal nuo Espumisanu ir Colinoxu visoki…
Pas mano pupa tokie pat spogeliai atsiranda, per pusdieni dingsta. Gyd pasake kad hormoninis, ir nieko dryti nereikia, o paryshkeja pamaitinus (.)(.)
xanaka parašė:
Ryski va nufotkinau
Pas mus tokia ant lupytės 4-5mm. As bandysiu kita savaite pasiskambinti I Vilniu I Pošiūno klinika, gal pakonsultuos ka ;)
Daiva_p parašė:
Pabalge ir vel miega
sakes.... nzn kaip cia bus. O
orxideja9891 parašė:
Cia siandien tokia naktis visu laukia, maniskis irgi miega, jau ir specialiai garsiai kalbam vienodai jamVyras neleidzia zadint, o as manau jau reiktu, issimus …
Oj nesakyk bus linksma. ? o as ir nemiegojau diena su juo??? o dar vyras mano susirgo. Gerkle kosti sloga. Su kauke vaiksto po namus. Miegos kitam kambary tai jeigu ka tai man vienai linksma naktele bus.
jadlyte parašė:
Mamytes kaip Jus migdote diena savo mazylius? Nes as jau visai pasimetusi... faktas mazas pats uzmigti nemoka... i lauka iseiti praktiskai neiseina per toki slykst…
Mes radom neseniai labai puiku buda, kuris mazyliui labai patinka. Susiglaudziam nosytemis, paimu jo rankytes i savo delnus. Jam labai patinka, kad siltai kvepuoju i ji, net pats bando prisiglausti kuo arciau. Dar paleidziam white noise per youtube, gana garsiai, irgi padeda. Taip pat naudojam ciulptuka, bet tik kartais jam jo norisi.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai