jurgitele32 parašė:
Mano vyrukas nuo puse 4 miega. Ir neimanoma prizadinti.zadinu pasiraito ir toliau miega
idomu kokia naktis bus
Maniškis ir miega, ir net neketina keltis, bus ka veikti☺️
jurgitele32 parašė:
Mano vyrukas nuo puse 4 miega. Ir neimanoma prizadinti.zadinu pasiraito ir toliau miega
idomu kokia naktis bus
ARSa parašė:
Ta pati straipsni būsim skaite;) o jusu ta hemangioma ryškiai raudona ir vientisa ar is smulkiu kraujagislyciu?
ARSa parašė:
mūsu bėrimas irgi paryškėja vaikui sušilus. Tas kur raudonas, tai per 5 dienas jis toks 3 ir pabūna pusdieni ir dingsta. Sakau gal nuo Espumisanu ir Colinoxu visoki…
Pas mano pupa tokie pat spogeliai atsiranda, per pusdieni dingsta. Gyd pasake kad hormoninis, ir nieko dryti nereikia, o paryshkeja pamaitinus (.)(.)
xanaka parašė:
Ryski va nufotkinau
Pas mus tokia ant lupytės 4-5mm. As bandysiu kita savaite pasiskambinti I Vilniu I Pošiūno klinika, gal pakonsultuos ka ;)
Daiva_p parašė:
Pabalge ir vel miega
sakes.... nzn kaip cia bus. O
orxideja9891 parašė:
Cia siandien tokia naktis visu laukia, maniskis irgi miega, jau ir specialiai garsiai kalbam vienodai jamVyras neleidzia zadint, o as manau jau reiktu, issimus …
Oj nesakyk bus linksma. ? o as ir nemiegojau diena su juo??? o dar vyras mano susirgo. Gerkle kosti sloga. Su kauke vaiksto po namus. Miegos kitam kambary tai jeigu ka tai man vienai linksma naktele bus.
jadlyte parašė:
Mamytes kaip Jus migdote diena savo mazylius? Nes as jau visai pasimetusi... faktas mazas pats uzmigti nemoka... i lauka iseiti praktiskai neiseina per toki slykst…
Mes radom neseniai labai puiku buda, kuris mazyliui labai patinka. Susiglaudziam nosytemis, paimu jo rankytes i savo delnus. Jam labai patinka, kad siltai kvepuoju i ji, net pats bando prisiglausti kuo arciau. Dar paleidziam white noise per youtube, gana garsiai, irgi padeda. Taip pat naudojam ciulptuka, bet tik kartais jam jo norisi.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai