Ghostflower parašė:
as po auto nuotykiu, planuoju: pakelt jos lovos ciuzini iki musu lovos lygio,nes padarem zemiausia galvojau miegos stosis, bet......... ir nuimt sona (bent pradzioj…
Aš taip buvau pasidarius nuo 3 mėnesio labai patogu
Ghostflower parašė:
as po auto nuotykiu, planuoju: pakelt jos lovos ciuzini iki musu lovos lygio,nes padarem zemiausia galvojau miegos stosis, bet......... ir nuimt sona (bent pradzioj…
Aš taip buvau pasidarius nuo 3 mėnesio labai patogu
Šilo_uoga parašė:
Aš taip buvau pasidarius nuo 3 mėnesiolabai patogu
![]()
pas mane iki 4 men miegojo savo lovytej nakti, pries miega is buteliuko valgydavo uzmigdavo
vmamytev parašė:
Aš galvojau, kad tik pas mane kartu mažylis miega, taip grauždavo sąžinė ir gėda kam nors pasakyti buvo. Dbr ramiau, kad ne viena tokia esu 😊
tokiu tikrai daug
vmamytev parašė:
Aš galvojau, kad tik pas mane kartu mažylis miega, taip grauždavo sąžinė ir gėda kam nors pasakyti buvo. Dbr ramiau, kad ne viena tokia esu 😊
Nejaukaukit tik! Manoji su manim miega 98%. Tai yra NORMALU, o kas mano, kad cia kazkas nenormalaus tegu pasigydo 👍
s.lape parašė:
Nejaukaukit tik! Manoji su manim miega 98%. Tai yra NORMALU, o kas mano, kad cia kazkas nenormalaus tegu pasigydo 👍
vmamytev parašė:
Manau cia dauguma miega nuo 50%-100% su teveliais 😊 Ir tikrai nera ko gedytis, man net kartais norisi, kad maziukas arciau butu 😘
vaikaite parašė:
Oi ir as isikeliu pirmu maitinimu pas save ir tingiu atgal perkelti. Tik man baisu prisizaisti. Jis naktim vartaliojas visaip ir randu zemai vos ne prie koju. Nejau…
gal galit patiest ka palei lova palei kojas pvz pleda koki dviguba, del sventos ramybes
as taip pritiesus buvau kai prie juros buvom, nes lova 1,5viete buvo, kai pora kart palikau vakare, bet neprireike