Urgita parašė:
Duodu čiulptuka nuo 3 dienosManiske 2 mėnesius nieko daugiau nedarė , tik verkė , tai kartkartėmis padėdavo ciulptukas ;)
O maitini mp ar misinuku?
Urgita parašė:
Duodu čiulptuka nuo 3 dienosManiske 2 mėnesius nieko daugiau nedarė , tik verkė , tai kartkartėmis padėdavo ciulptukas ;)
O maitini mp ar misinuku?
Jolika1 parašė:
Mamytės ar duodat vaikučiui čiulptuką?![]()
Musu neeme ir nelabai reikejo, bet labai pradejo kumscius ciulpti, tai mastau gal geriau tuti ciulpia? Gal reik papratinti.. ka jus darot?
Liinute.s parašė:
Musu neeme ir nelabai reikejo, bet labai pradejo kumscius ciulpti, tai mastau gal geriau tuti ciulpia? Gal reik papratinti.. ka jus darot?
Mano ir ima kumscius nima soskes namie ju jau 3 neviena nepatinka
Jolika1 parašė:
Mamytės ar duodat vaikučiui čiulptuką?![]()
Taip,duodam
Liinute.s parašė:
Zinokit maniskis ima ciulptuka,bet jis moka ji issiimti ir toli numesti,o tada jau susikisa abu kumstukus i burna
buna net springsta,bet vistiek grudas kuo giliau
sirduka parašė:
Maniskis kai kalbini guguoja, pasakoja kazka ☺️
O kutenimo kaip bijo, tai net balsu juokiasi kai pazastukus pakutinu ?
Kutenimo bijo ir mano kiskis,bet nesijuokia,tik visaip sukinejasi issisiepes
Urgita parašė:
Na maniske jau irgi nepalyginamai ramesne .Ankscisu nakti jau mokinausi sededama miegot , nes vis verkdavo , o dabar net savo lovyteje miega ;)
As sakau,zodzius "motinystes atostogos" sumaste vyras
Mes ciulptuka imdavom kai valgyti norejo , o dabar vsio jokio ciulptuko paima spjauna ir neikisi! Pastebejau,kad kumstukas jai labai patiko
,kai pastebiu atimu.Galvoju gal pirstines deti kad atprastu.
Del skiepo mums sake paracetamolio zvakuciu nupirkti jos nuo temp.o viburcolio nuo nerimo.
Mamytes o Jusu paciu neberia? Man veida isbere spuogiukais baltais kaip pulinukai.Gal cia del to jug nesulaukiau dar menesiniu kaip manote?
Mes guguojam kai snekinu ir kaip pati su zaisliukais kalba guguoja,sypsosi jiems ir mums.Zaisliuka ima rankyte kaip kada,viena kart i burna ikiso.Pakabinus jai kad dasektu rankytem.Oj prisijuokiau vakar
mazoji savo pirstus surado ir jos apziurinejo kaip nezinau ka.Taip juokinga buvo .Taria kai pyksta EL EL EL ,o siaip tai lia lia ,aha,gugu ,dar ismoko liezuveliu padaryti kaip spragtelejima.Jai labai patinka kai darydavau ta spragtelejima su liezuveliu bande vis pakartoti liezuveli rodydama .
Dar va persalau as,temp37,5 ,sloga ir gerkle skaudejo.Vyras irgi kosti,vaikas vel su sloga vyresnis.Blin galvojau kad tik mazoji nesusirgtu.Tfu tfu tfu sveika.Man vaistinei tik paracetamolio sake galima ,nuo gerkles stresil ciulpiamu pastiliu.Jegu visai nulis buvo kaulus lauze,o cia dar lialiukas mazas.Vyras ziurejo,savaitgali.Dabar kaip jau temp.neturiu,gerkle praejo.Medu valgiau,geriau avietes,ramuneliu arbata.
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai