viiva parašė:
Maniske be zinduko ir plius pati migdosi. Jei pavyks, kada nors video ikelsiu, ji per kelias min uzmiega. Mergyte pasivercia ant sono arba as ja paverciu, glosto sa…
Abu maitinat mp?
viiva parašė:
Maniske be zinduko ir plius pati migdosi. Jei pavyks, kada nors video ikelsiu, ji per kelias min uzmiega. Mergyte pasivercia ant sono arba as ja paverciu, glosto sa…
Abu maitinat mp?
saneli parašė:
Nu po ketvirtos paros pasidares buvo ir neramus pirsciojo su kavapu nebuvo ramus bet apsejom be klizmuciu, na ziurekite as tik pasidalinau kaip mums buvo☺
Maniskio visad pirscioja su kvapu. Buna kad kakoja karta tik i savaite.
Sidabro parašė:
Mamytės, ar visi mažyliai jau krykštauja? Mūsų panelė tik kartais tokį cypiantį garselį išleidžia ir viskas. Gal aš be reikalo nerimauju?
Džiaukitės, maniškis va spiegti išmoko... db bando visas spiegimo variacijas. Ruošiuosi eit valerijono pirkt... :/
Mamytes maitinančios pm,ar jūs keliates maitinti naktimis?kiek kartų per naktį keliasi vaikiukai?man mano mama išaiškino,kad tokio amžiaus vaikiukas jau neturi naktim keltis valgyt.Liepė duot truputi vandens atsigert ir viskas. :hmmm:nuolatinis aiškinimas,kad viską darau ne taip,miego trūkumas ir jokios pagalbos iš vyro mane varo į neviltį.Pradėjau abejot savim
Besišypsantix3 parašė:
Sveikos mamytės, kurios maitinat mp, kiek maždaug kartų per dieną jums gaunasi maitinimų? ☺ susimąsčiau ar ne per mažai 6kartai per parą. Sysiukų tikrai daugiau nei…
Ivairiai, būna 6, būna 8, kaip jam muotaika būna
Zaphire parašė:
Džiaukitės, maniškis va spiegti išmoko... db bando visas spiegimo variacijas. Ruošiuosi eit valerijono pirkt... :/
Maniškis irgi paskutiniu metu signalizaciją vaidina...
Magda parašė:
Mamytes maitinančios pm,ar jūs keliates maitinti naktimis?kiek kartų per naktį keliasi vaikiukai?man mano mama išaiškino,kad tokio amžiaus vaikiukas jau neturi nakt…
Maziau jus klausykite. Pirmagimis valge pm tai gydytoja neleido naktim valgyti. Tai klausiau ir gerem vandenuka. Bet buvo kazkoks kosmaras, nes vaikas alkanas. Dabar maitinu pati, nakti valgo kas valanda. Pusseseres mergaitei jau metukai dar duoda buna nakti misinuko, nes dygsta dantukai ir taip nusiramina. Ir beje maitino ir naktim visada, maitinimas naktim palaipsniui sumazejo. Aisku misinukas sunkiau virskinamas, bet jei kudikis nori valgyti kam kankinti, as tai jei atsukciau laika maitinciau bent pora kartu nakti. Dabar tu misninuku visokii yra ir sotesniu ir liesesniu.
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai